Gå till innehåll

simergy

Medlemmar
  • Inlägg

    78
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Allt postat av simergy

  1. Filmen är en dokumentär/reality film. Den följer ett gäng profisionella unga Fotbollsfreestylare, som åker jorden runt för att uppträda med sina fotbollstricks. Filmen är mycket filmad med en 35 mm adapter och vore nice att få lite feedback kring filmen av er! Den går att se på fyra delar på Youtube. Speltid: 30min TRAILER: &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true"> DEL 1: &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true"> DEL 2: &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true"> DEL 3: &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true"> DEL 4: &fs=1">&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" width="560" height="349" allowfullscreen="true">
  2. Det är 55 mm gänga på den.

  3. Denna var faktiskt helt underbar! Jag har bara lirat WOW väldigt lite, men tillräckligt för att förstå hela handlingen! Bra jobbat och grattis till titeln :)
  4. Snyggt gjort! Påminner om dom små introfilmerna till första worms spelet som fanns!
  5. Man får tacka! :)

  6. Jag ska försöka mig på att fixa allt det här under dagen! Återkommer med info om hur det har gått så andra nervösa formateringsnissar kan få lite hjälp i framtiden! Tack sålänge grabbar! EDIT: Har nu genomfört hela proceduren, och allting fungerade helt smärtfritt. Det enda "jobbiga" med det hela var väll att leta reda på alla mappar allting låg i. Men det gick på en pisskvart! Ingenting förlorat eller borttappat på vägen, allting är precis som det var innan! Tack för all hjälp!
  7. Okej, tack för det snabba svaret! Om det är så pass simpelt att man helt enkelt bara behöver projektfil och material, så vore det underbart! Jag inväntar några bekräftande svar innan jag utför någon åtgärd!
  8. Hallå i stugan. Ska börja med att säga att jag arbetar i Adobe Premiere PRO CS3 Har suttit på min stationära PC här hemma och redigerat en långfilm under en längre tid. Men nu har datorn börjat sega ihop sig (virus?), och jag känner att jag verkligen måste formatera om den, för det går verkligen inte att fortsätta arbeta med redigerengen i detta slöa tempo. Så vad jag undrar är hur jag på bästa sätt ska spara ihop projektet för att sedan lätt som en plätt kunna slänga tillbaka det till den nyformaterade datorn igen? Jag har en stor extern hårdisk som jag kan slänga över alla projektfiler oså till under själva formateringen. Men vilka filer MÅSTE jag verkligen ha med? Vilka får jag absolut inte glömma för att inte orsaka en eventuell katastrof? Detta har jag koll på: * Råmaterialet, dvs mappar med klipp, ljud, bilder etc måste jag självklart ha med * Själva projektfilen är ju även det ett måste Men sen vet jag inte riktigt. Har ju hört/sett att det finns "encoded files" osv som ligger nånstans, är dom någonting jag absolut måste ha med? Sen till sist, är det bara att vräka över alla filer från externa hårdisken till valfri katalog i den nyformaterade datorn, och sen instalera Adobe Premiere igen och starta med projektfilen? Hoppas någon vänlig vill hjälpa mig i denna djungel! Fortsatt trevlig sommar!
  9. Hmm, nog tyckte jag det var läckert gjort. Men inte så otroligt läskigt bra som du vilj få det till. Men helt klart imponerande! :) Somsagt, han, samt kameramannen går ju frammåt mot varandra. En snubbe som helt enkelt stod bredvid kameramannen och levererade jackan.
  10. Imponerande! Blir nog ett inköp :)
  11. simergy

    Campusfilm

    Helt sjukt nice film! Riktigt läckert!
  12. Gav en skön sommarkänsla! Och jag antar att det var det du ville förmedla! Bra gjort :)
  13. simergy

    Death from above

    Tekniskt väldigt bra gjort! Men storyn var lite si och så. Och slutet var lite väl tvärt! Annars mycket bra :)
  14. Mäkta imponerad! Den här filmen gav mig själv inspiration till att skapa nu! Tack! :)
  15. simergy

    Minds of Humanity

    Tja, det är väll klart. Man får ju kalla vadsomhelst för konst, så varför inte! (Kan lägga upp en kort filmsekvens på min hund när han parar sig med en hona.) Så kan jag kalla det för konst det med! Kändes mest som ett par väldigt unga pojkar som försöker göra sig lustiga. Därav inte sagt att det är så, bara min personliga reflektion!
  16. simergy

    The Attic

    Man kan ju vara oseriös på två olika sätt. Är filmen oseriöst inspelad, så är det bara waste of time enligt mig. Däremot om det är en väl genomarbetad film där känslan/skådespelarna ska frambringa en feeling av oseriöshet så är det väll Parodi man snackar? Men håller med dig, är ganska säker på att det inte är det senaste av det jag skrev som han försökte förmedla.
  17. Bumpar denna istället för att skapa en ny egen tråd. Mycket användbara tips! Men min fråga är hur ska man gå tillväga om man har en mycket unik och garanterat uppseendeväckande produktionsidé som man gärna vill få ut till diverse produktionsbolag, filmstöd m.m? Jag har ju inget direkt manus att visa upp, utan bara en massa tankar i huvudet. Hur skriver jag bäst upp detta på papper? Tacksam för svar :) Gott nytt på förhand också!
  18. simergy

    Dx 1.5 trailer

    Tackar för kommentarerna! Jag har en kontakt i Canada som har begåvats med denna "trailer rösten"! Han är riktigt grym!
  19. Här är en kort trailer på en kommande produktion jag är delaktig i. Stor inspiration från Gumball-filmerna, Dudesons m.m Se, kommentera, och lev gott! Om det är någon som är sugen på att spinna vidare på den här unika filmidén, så tvekan inte att kontakta mig via Pm.
  20. Mycket imponerande stop motion! Resultatet blev riktigt fränt! :)
  21. Många goa nyheter som får en att börja fundera på ett inköp!
  22. Köpte min 35mm adapter förra veckan och har användt den en del till min XM1a också. Det är en RedrockMicro som jag använder, och resultatet blir strålande! :)
  23. simergy

    Sofflandet

    Tycker du ska bygga vidare på idén och sattsa lite mera på det hela. Vet att det kanske är svårt att hitta personer, rekvesita osv i din ålder, men själva idén är jävligt nice. Helt klart en tumme upp för detta!
  24. Tror faktiskt jag slår till :) Min gammle XM1:a har tyvärr fått fnatt och vill inte längre vara med och leka. Så detta paketet kom som.... ett packet på posten ;)
×
×
  • Skapa nytt...