Jump to content

Anna_Dea

Members
 • Posts

  313
 • Joined

 • Days Won

  1

Anna_Dea last won the day on May 14 2007

Anna_Dea had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Anna_Dea's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

8

Reputation

 1. Mitt bidrag till EXIT Filmfestival. Se den i 1080p. Words of a Painter - YouTube
 2. Gillade inte den alls. Lider så mycket av hollywood-syndrom så jag får huvudvärk. Den enda behållningen var Jokern. Men det var ju inte så mycket att hänga i julgranen. Sen slutet... Vad ovanligt att skärtman skulle rädda snorungen. PK-nissarna var i farten.
 3. Schysst att du citerar ett inlägg som är ett år gammalt.
 4. Håller med dig. Daniel Day lewis är ju gudomlig.
 5. Tarkovsky. Min absoluta favorit.
 6. För mig är filmutbildning till för att skapa kontakter och utvecklas med andra.
 7. Det gällde bara filmarbetalinjen. ;( My bad.
 8. Varför i helvete har Fridhem börjat med att man måste ha gått ett år på skolan för att söka till filmlinjen? ;(
 9. Spelbranschen fritt? ALLA spel blir kontrollerade av ändra Sony, Nintendo eller Microsoft innan de ens får släppas till deras konsoler. Inte en chans någonstans att man får utveckla ett indy-spel och sen bara släppa det till en konsol. Och varför drar du upp StarBreeze som är en fjärt-i-vinden när det kommer till spelutveckling? De fick en lyckochans och kunna just nu utveckla ett spel som bygger på en film som hade en budget på $100m, och alla vet vilken stor PR-Budget den filmen fick. De red på vågen! Eller känner du igen de här spelen som de gjorde innan? # The Outforce (PC) # Enclave (Xbox, PS2, Gamecube, PC) # Knights of the Temple (Xbox, PS2, Gamecube, PC) Gå till valfritt spelforum och fråga efter de där spelen så kommer typ 1 av 200 veta vilka de är. Sen angående intervjun i artikeln. Tror han verkligen folk kommer tänka på The Darkness om 10-15 år när spel som Final Fantasy XIII, Lost Odyssey, Assassin´s Creed släpps snart? Usa och Skandinavien har inte ett skit att komma med när det kommer till Japans mest talangfyllda spelhus. (oh, ja. Allt är in-game grafik för den som undrar) Den där artikeln gör mig ganska så förbannad för en som har följt spelutveckligen sen nintendos tid. Sverige är så fyllt med skitsnack så jag dör.
 10. Gorse pratar om Episk och Dramatiskstruktur. (Älskar OT)
 11. Är inte stensäker på det här. Utgår nu från stora namn i hollywood. Regissören får mellan $3-8m. Manusförfattaren har olika löner beroende på vilken draft det är. First Draft: $300k 2:nd-x Draft $400k Final Draft: $500k Klipparen: $300k-2m Scenografen: $300k-1.5m Fotografen: Se ovan. kompositören: $800k (Fast Hans Zimmer, James Horner, Howard Shore m.m får upp till $1.5m per film) Producent: Vad jag vet så har de en ingångslön på $2m. och sen ca: 10% på intäkterna efter de har täkt alla kostnader. Detta är bara vad jag har läst, och jag har inga länkar som stöder påståenderna. Är något fel så skrik bara till.
 12. Ingmar Bergman är en mästare i skräck. Allvarligt.
 13. Håller på med 2 filmmanus- Ena har jag hållt på med i 4 månader och det andra i 2 år. Tar tid när man måste prata med sig själv ;D
×
×
 • Create New...