Gå till innehåll

skogdoom

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Personlig information

Utmärkelser för skogdoom

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Skulle nog säga att slutstriden i House of Flying Daggers tål att ses hur många gånger som helst. Den är så vacker att det nästan är löjligt.
  2. skogdoom

    Coolaste Filmskurken

    Dani Filth i Cradle Of Fear? :)
  3. skogdoom

    Hjälp fort!

    Det beror väl rätt mycket på hur du tar upp ljudet, men du kan ju testa att spela in ljudet från fläktarna, fasvända det och lägga till det till ljudspåret i din inspelade film för att släcka ut det. Ska ju funka i teorin, men du kan nog behöva ratta en del för att få det att funka ordentligt... I annat fall får du nog se till att ta upp ljudet på ett sådant sätt att inte surret kommer med om du ska använda dem.
  4. Oj, jag kan omöjligt nominera bara tre filmer till de bästa som gjorts (några av dem är för övrigt redan nämnda av andra personer), så istället får det bli de tre bästa filmer jag sett på sistonde, nämligen: Bubba Ho-Tep Casshern Team America
  5. skogdoom

    Diktafon vs Minidisc

    Om du har en bärbar dator så kan det kanske vara en idé att lägga pengarna på ett vettigt externt ljudkort med mikrofoningång(ar) och spela in direkt till den i valfritt format. Dessutom så finns det ju flera mjukvarumixers att välja mellan som du skulle kunna använda för att hålla koll på nivåerna.
  6. [citat=Jonathan]Fast en skådespelare som verkligen förtjänar mer beröm är ju Steve Buscemi, han måste vara en av dom coolaste skådespelarna. Ändå får han bara biroller, visst dykerr upp i väldigt många filmer men det är fortfarande bara biroller.[/citat] Är ju delvis det som gör honom så häftig och han hade ju faktiskt en ganska stor roll i Ghost World om jag inte missminner mig helt (även om den kanske inte heller går att kalla huvudroll). För övrigt håller jag med fullständigt om Bruce Campbell och Christopher Walken. Och för att bidra med något själv så säger jag: Brandon Lee
  7. "American Gothic" är nog den i särklass bästa serie jag sett och på andra plats kvalar nog "Dead Like Me" in.
  8. Kan tipsa om en japansk scifi-rulle som heter Casshern. Bygger på en gammal anime-serie och den är helt suverän. Vacker, bra story, skön musik, anime-känsla trots att det är en vanlig spelfilm, kort och gott ett måste. Det är både synd och skam att den inte gått upp på bio här i Sverige.
×
×
  • Skapa nytt...