Jump to content

wane be bra

Members
 • Posts

  87
 • Joined

wane be bra's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Säg att man ska använda en model till en film. Typ som i sagan om ringen fast inte lika stora, säg bara enhalv gånger en meters yta med något på. tex. hus, pansar vagnar, eller liknande. Har du några seriösa tips eller rena spekulationer om hur man ska kunna få detta att se så verkligt ut som möjligt så skriv. Endel av er har säkert gjort många animerade filmer och jag är säker på att ni kan komma med tips om ljus eller vinklar etc. Skriv in. Spontana ideer och rena spekulationer är väldigt välkomna!
 2. vad säger du om dialogerna i Tex pulp fiction då?
 3. Soundtracken till Nacho Libre är fantastisk.
 4. Hej! Vet någon var man kan ladda ner ett gratis animations program. Något som är bra såklart där man ska kunna animera rörliga bilder saker som eld eller liknande.
 5. Igår kväll såg jag "cimaron" 1931 år Oskars vinnare för bästa film och den första Western film att få en Oscar. Jag gillade specielt den första scenen med kapplöpningen ut i prärien. Kvantiteten är inte fejkad i gamla filmer och det är de jag giller mest med dom!
 6. Ja det har dom väll gjort men hur har dom fått den inspelade bakgrnden att hamna som bakgrund i det andra klippet!
 7. Till T-kock. Det måste i allafall varit till räckligt rätt för att du skulle förstå vad han menade! : b
 8. Hej! Är det någon som har sett barn programet jonson och pipen. Ja, i allafall. Det är ju inspelat på High-Chaparall och i serien så ser man ju hela tiden hur öknen sträcker sig till horisonten i bakgrunden, och alla som har verit på high chaparall vet ju att så är inte fallet. Det är tall skog. Hur har dom nu gjort detta? Jag tror knappast att dom använde blue screen. någon som vet? Jag inväntar svar. : )
 9. Jag började göra film nÄr jag var 7 med lego studios och den har jag bara utvÄklat tekniker också vidare. Jag Är 15 år .
 10. Vad som också skulle kunna hända är att dom hittar massa vaningar allt som dom kommer närmare. Smata vaningar specielt gjorda för att döda men som också funkar i avskräckande syfte. När dom kommer fram till vad som värkar vara en återvänds gränd hittar dom ingången till något myck et större. Typ en gråtta eller en uroldrig stad under bergentVad det än är så leder det till guldet. En annan sak som altid är kul hadde varit om dom hittade ett störtat och överväxt flyg plan, vilket dom senare kan använda för att ta sig därifrån. Det är altid kul med Övergivna Ö filmer.. och mumien är ju ett pluss.
 11. Jag bor i Vietnam och här kostar filmerna 8 kr st vilket är såklart himmelen för mig. Och jag var ute igår och köpte lite. (det blir ju att när man är ute och köper så kommer man hem med en del). Jag köpte : Memoirs of a geisha North country Green street hooligans Casanova Motorsågs masakern silent running Wallander, den svara punkten Army of darkness A history of violence
 12. Tycker också att det känns lite somom musiken leker med en.
 13. Men om man inte vill att ens rymd skepp ska se ut som två ihop limmade plast talrikar hur ska den se ut då? Om någon tycker att de har en bra UFO designe kan väll lägga in den så vi får insperation.
 14. Vet inte. tror att det skulle vara lite för tjockt kanske. Men å andra sidan skulle det kunna ge en jätte cool effect som i close encounters med det stora rymd skeppet. Får det hela att kännas mer ovärkligt.
 15. Jag har ett ganska bra resept på fejk blod. Och det är inte klibbigt! (men det lämnar fortfarande fläckar) Man använder inte sirap utan blodet utgörs met utav matlagnings olja och vatten. Sedaan såklart lite karamel färg. Grejen är att det uppför sig precis som riktigt blod i alla element och en bra bieffct är att eftersom oljan och vattnat med färgen inte blandas så måste man skaka den varje gång rejält innan man använder det, Detta låter inte som en bra bieffect men när man har skakat den så blir det som små bublor och så och alla som vet något om krappen och blodet kommer säga att det är så syre satt blod ser ut. (det som rinner i atärerna). Och som sagt, uppför sig rätt i vatten och så.
×
×
 • Create New...