Jump to content

gunnarhermansson

Members
 • Posts

  16
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by gunnarhermansson

 1. Det krävs mycket tålamod, engagemang och passion för att följa en historia i en dokumentärfilm. Det hjälper att ha goda kommunikationsfärdigheter och en uppskattning för visuell konst. Dokumentärfilmer är en djupgående och informativ resurs som kan användas för att väcka diskussioner. Dokumentärfilmer ger inte bara en möjlighet att förstå och få kontakt med världen, utan de är också ett utmärkt sätt att samlas med vänner för att titta på och delta i diskussioner om viktiga frågor i vår tid; jag ser många bra dokumentärer på Netflix. Du kan titta på den om du vill få en idé eller strategi. Detta kommer att vara till stor hjälp för dig när du strävar efter att bli ännu bättre.
 2. Jag rekommenderar Netflix, trots att du har sagt att du redan känner till det. För mig är detta en av de bästa leverantörerna av streamingtjänster. Det var tillfredsställande för mig. Netflix. Trots det höga priset gör Netflix stora samling tv-program och filmer, inklusive kritikerrosade originalfilmer, Netflix till en av de bästa videostreamingtjänsterna hittills. Njut av det!
 3. De bästa konstnärerna har både en exceptionell teknik och en extraordinär talang. Skådespelartekniker som att projicera rösten och röra sig på scenen kan läras och förfinas, vilket förbättrar varje talang. Den överlägsna fördel som en exceptionell naturbegåvning ger kan inte läras ut, och det är detta som utmärker stora artister. En annan sak som hjälper dem är dock att läsa eller titta på filmer, särskilt de som finns på Netflix. De har många fantastiska skådespelare som är bra på att agera som alla som tittar kan lära sig av och lätt anpassa sig till, så ett av de tips som kan ges är att titta på en film på Netflix.
 4. Bestäm först och främst vilken vinkel du vill ha på bilden. Du kan fotografera från sidan, i en vinkel eller direkt framför eller bakom spegeln. Kameran ska aldrig placeras rakt framför spegeln. Det är alltid tillrådligt att hålla kameran i en vinkel där den inte syns tydligt i spegeln. Du måste repetera med teamet för att få den perfekta bilden du behöver.
 5. Hollywoodproduktioner klistrar röd eller orange tejp på sina gröna skärmar, men om du arbetar med en liten budget och en liten besättning vill du inte spendera extra tid och pengar på att maskera dessa markeringar. Vandeput testade den här tekniken med grönt tejp och kunde inte bara använda dem som spårpunkter i efterhand utan även ta ut dem tillsammans med sin gröna skärm.
 6. Om du vill hitta den mest prisvärda drönaruthyrningen i Stockholm är den här webbplatsen ett måste. "Rent a Drone - Din enkla drönarpartner" är en webbplats du kan titta på för att hyra en ordentlig drönare till ett billigt pris. Här är kontaktuppgifterna: Rent a Drone | Barr Bureau: John Ericssonsgatan 5, 11222 Stockholm. ✉️: info@rentadrone.se.
 7. Jag tror att det är ett symptom på att man behöver glasögon. Jag föreslår att du ringer din ögonläkare. De kan göra en ögonundersökning för att se vad som kan vara på gång och hur det kan hjälpas. Berätta för din ögonläkare vad du känner. Endast en ögonläkare kan göra en omfattande ögonundersökning för att se om du skulle ha nytta av att bära glasögon. Om resultaten visar att du behöver glasögon kan din läkare prata med dig om vilken typ av linser som skulle vara bäst för ditt tillstånd, liksom eventuell annan behandling.
 8. Ja, Sony PMW EX1 är fortfarande värd att köpa. EX1 är Sonys är en prisvärd handhållen HD-camcorder med variabel bildhastighet och faststatensystem för inspelning. EX1 använder ett fast Fujinon 14x HD-objektiv och har några intressanta nya funktioner som inte finns på någon annan videokamera. EX1 har också ett objektiv som gör att du kan styra zoom och iris manuellt. Zoomkontrollen är växlad och markerad i millimeter så den är perfekt för att komma igång med kortfilmer/dokumentärer.Sony PMW-EX1:s utmärkta bildkvalitet och smidiga SxS-solid-state-inspelning gör den till en unik lösning för professionella videografer.
 9. Hej, jag vill köpa en Macbook Pro för att använda den på hela universitetet för att redigera och göra kortfilmer. Jag vill kunna köra Final Cut Pro X och kanske Adobe After Effects, även om jag inte kommer att använda toppmoderna effekter, bara några grundläggande saker. När jag tittar runt på Internet ser jag hela tiden att folk säger att man för videoredigering måste ha en fyrkärnig i7. Jag förstår naturligtvis att en fyrkärna och dedikerad grafik kommer att göra saker och ting mycket snabbare, men min budget räcker helt enkelt inte till för att köpa en 15-tums modell i toppskiktet. Så vad jag vill veta är om en dubbelkärnig i7 med intel iris-grafik fortfarande kommer att klara jobbet eller om det är absolut nödvändigt att ha en fyrkärnig i7 med dedikerad grafik?
 10. Jag installerade Data Doubler ikväll och förväntade mig att det skulle bli en lätt match. Jag har säkerhetskopior i alla fall, så jag är inte i panik, men jag kan helt enkelt inte få det här att fungera. Jag får: diskutil coreStorage createVolume B8300DFC-E36B-4ECC-90C1-64C43AF56CA8 jhfs+ Macs 612.5G Startade CoreStorage-operation Fel: -69720: Det finns inte tillräckligt med ledigt utrymme i Core Storage Logical Volume Group för den här åtgärden. $ diskutil coreStorage createVolume B8300DFC-E36B-4ECC-90C1-64C43AF56CA8 jhfs+ NEWDRIVE 612G Startade CoreStorage-operationen Väntar på att logisk volym ska visas Formatering av filsystemet för logisk volym newfs_hfs: skrivning (sektor 0): ogiltigt argument Montering av disk Kunde inte montera disk3 med namnet (null) efter radering. Fel: -69832: Filsystemformateraren misslyckades Jag har gjort detta tre gånger och fått samma fel varje gång. Jag försökte initialisera de nakna enheterna till tomma HFS+-volymer och sedan initialisera dem till Free Space, men inget av dem gjorde någon skillnad. Om jag försöker verifiera eller reparera Fusion-enheten i Disk Utility får jag tre snabba överlappande "This drive is unreadable, initialize, ignore, whatever?" och DU misslyckas innan jag hinner trycka på "Initialize" tre gånger. Jag kör 10.8.5 på en 15″ MacBook Pro mitten av 2010, med en 120 GB SSD och en 500 GB HD som Macen kom med.
 11. 10 sminktricks som omedelbart får dig att se yngre ut Ta hand om dina bryn Om du pincerar för mycket har du ingenting kvar. Rulla dina fransar Försök att använda en fransböjare innan du lägger mascara. Återfukta Glöm inte att återfukta. Använd en brun eyeliner Prova brunt i stället för svart. Gör dig av med den djupa läppen Om du ändå väljer en mörk färg, välj något skirare. Lägg till lite rouge Ge dina kinder lite färg. Välj rätt foundation Din foundation har betydelse. Använd lip liner Testa lip liner om du inte har gjort det tidigare. Applicera eyeliner på övre och undre ögonlocket Prova detta tillvägagångssätt för din liner. Införliva en highlighter i din skönhetsrutin Highlighter är på väg att bli ditt hemliga vapen.
 12. Dessa kan betraktas som tilläggskostnader. 10 000-20 000 dollar per minut. Det här prisintervallet är miniminivån för en professionellt producerad animerad video. Vid denna prisnivå levererar animationsstudion manus, voice over, art direction, karaktärsanimering, avancerade övergångar med mera.
 13. Och jag delade med mig av min åsikt om deras åsikt. En av mina favoritfrågor är den förvirrade uppfattningen att åsikter på något sätt är heliga. Det är de inte. Du har rätt att uttrycka din åsikt, men inte rätt att inte bli bedömd för din åsikt. Du kan fritt ta del av min. Och jag kommer att kritisera deras, din eller någon annan som försöker komma in om jag så önskar. Troll 2 är skräp. Varje aspekt av det. Även om de vill marknadsföra den, kan de ge den ett positivt betyg för att avslöja dess skamlighet. Den förtjänade sitt nollbetyg. Tills någon idiot förstörde det.
 14. Eftersom det finns så många faktorer som kan påverka slutpriset är det inte lätt att fastställa en genomsnittlig kostnad för animation. Två videor av samma längd kan ha väldigt olika priser beroende på vilken animationsstil som används, hur flytande och raffinerad animationen ser ut och vilken expertisnivå konstnären som arbetar på platsen har.
 15. Enberg Agency presenterar noggrant utvalda romaner, kriminalromaner, thrillers, fantasy, skräck, romantik, feelgood och facklitteratur från Sverige.
 16. Att skriva ett manus till en långfilm - eller till och med ett manus till en kortfilm - kan verka överväldigande, men det går att hantera om du delar upp det i metodiska steg.
×
×
 • Create New...