Jump to content

Artistic

Members
 • Posts

  5
 • Joined

Artistic's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • First Post
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jo, man maste fa tittaren att vara intresserad, men det brukar vanligtvis finnas en form av struktur i berattandet som ger ett visst tempo i filmen. Finns det ingen struktur i kortfilmer som det finns i langfilmer?
 2. Jag bor nära Göteborg. Jag har inte hittat aktiva filmföreningar. Jag vet att Gbg filmstudio har filmcafé då och då, men inte frekvent. Tack för tipset gällande klintbergare och teaterpjäser.
 3. Tack för tipset! Hittade nyss en hemsida från Google för att se på kortfilmer. Ska se mer kortfilmer. Finns det någon viss uppbyggnad i dramaturgin när det gäller kortfilmer? Jag vet att långfilmer har en viss uppbyggnad.
 4. Hej! Jag är en 19- årig man som nyligen tagit studenten. Jag har en stor passion för film och vill göra grymma underhållande och meningsfulla filmer som förhoppningsvis uppskattas världen över. Nu när jag tagit studenten och känner mig fri att göra filmer har jag hamnat i ett stilla tillstånd där jag väldigt gärna vill göra film, men jag gör inte och känner att jag sitter fast. Jag försöker komma på idéer till kortfilmer men slutar upp med att jag övertänker och kan därför inte göra något än att bränna idén. Jag lär mig bokstavligen väldigt mycket nytt varje dag inom filmskapande och har ett öppet sinne och brinnande hjärta för film. Energinivån är hög men jag sitter fast kreativt just nu. Finns det några likasinnade som vill dela kortfilmsidéer och ge feedback på idéer och kanske till och med filma något tillsammans? Hör av er!
 5. Hej! Jag ska göra en dokumentärfilm. Jag har stått på ett problem som jag undrar om ni skulle kunna hjälpa mig med. Hur säljer jag en dokumentärfilm? Till vem och hur mycket kan jag förväntas få betalt? Och sist, hur kan jag få så stor vinst som möjligt? - dvs hur kan jag tjäna så mycket pengar som möjligt. Det är en dokumentär om flyktingars liv sett från tre olika perspektiv. Huvudkundgruppen är väl instituter för utbildning - gymnasieskolor, högskolor och universitet. Finns nog säkerligen fler som jag kan sälja till. Anledningen till att jag inte kan komma på fler just nu är förmodligen för att jag lägger stor vikt i hur jag kan få stora summor med pengar - stora intäkter. Ni som är erfarna inom filmbranschen, skulle ni kunna hjälpa mig? PS. Om jag varit otydlig i texten, var vänlig och nämn det! Tack alla kungar!
×
×
 • Create New...