Jump to content

gunnarhermansson

Members
 • Posts

  8
 • Joined

 • Last visited

gunnarhermansson's Achievements

Rookie

Rookie (2/14)

 • Week One Done
 • First Post

Recent Badges

0

Reputation

 1. Hej, jag vill köpa en Macbook Pro för att använda den på hela universitetet för att redigera och göra kortfilmer. Jag vill kunna köra Final Cut Pro X och kanske Adobe After Effects, även om jag inte kommer att använda toppmoderna effekter, bara några grundläggande saker. När jag tittar runt på Internet ser jag hela tiden att folk säger att man för videoredigering måste ha en fyrkärnig i7. Jag förstår naturligtvis att en fyrkärna och dedikerad grafik kommer att göra saker och ting mycket snabbare, men min budget räcker helt enkelt inte till för att köpa en 15-tums modell i toppskiktet. Så vad jag vill veta är om en dubbelkärnig i7 med intel iris-grafik fortfarande kommer att klara jobbet eller om det är absolut nödvändigt att ha en fyrkärnig i7 med dedikerad grafik?
 2. Jag installerade Data Doubler ikväll och förväntade mig att det skulle bli en lätt match. Jag har säkerhetskopior i alla fall, så jag är inte i panik, men jag kan helt enkelt inte få det här att fungera. Jag får: diskutil coreStorage createVolume B8300DFC-E36B-4ECC-90C1-64C43AF56CA8 jhfs+ Macs 612.5G Startade CoreStorage-operation Fel: -69720: Det finns inte tillräckligt med ledigt utrymme i Core Storage Logical Volume Group för den här åtgärden. $ diskutil coreStorage createVolume B8300DFC-E36B-4ECC-90C1-64C43AF56CA8 jhfs+ NEWDRIVE 612G Startade CoreStorage-operationen Väntar på att logisk volym ska visas Formatering av filsystemet för logisk volym newfs_hfs: skrivning (sektor 0): ogiltigt argument Montering av disk Kunde inte montera disk3 med namnet (null) efter radering. Fel: -69832: Filsystemformateraren misslyckades Jag har gjort detta tre gånger och fått samma fel varje gång. Jag försökte initialisera de nakna enheterna till tomma HFS+-volymer och sedan initialisera dem till Free Space, men inget av dem gjorde någon skillnad. Om jag försöker verifiera eller reparera Fusion-enheten i Disk Utility får jag tre snabba överlappande "This drive is unreadable, initialize, ignore, whatever?" och DU misslyckas innan jag hinner trycka på "Initialize" tre gånger. Jag kör 10.8.5 på en 15″ MacBook Pro mitten av 2010, med en 120 GB SSD och en 500 GB HD som Macen kom med.
 3. 10 sminktricks som omedelbart får dig att se yngre ut Ta hand om dina bryn Om du pincerar för mycket har du ingenting kvar. Rulla dina fransar Försök att använda en fransböjare innan du lägger mascara. Återfukta Glöm inte att återfukta. Använd en brun eyeliner Prova brunt i stället för svart. Gör dig av med den djupa läppen Om du ändå väljer en mörk färg, välj något skirare. Lägg till lite rouge Ge dina kinder lite färg. Välj rätt foundation Din foundation har betydelse. Använd lip liner Testa lip liner om du inte har gjort det tidigare. Applicera eyeliner på övre och undre ögonlocket Prova detta tillvägagångssätt för din liner. Införliva en highlighter i din skönhetsrutin Highlighter är på väg att bli ditt hemliga vapen.
 4. Dessa kan betraktas som tilläggskostnader. 10 000-20 000 dollar per minut. Det här prisintervallet är miniminivån för en professionellt producerad animerad video. Vid denna prisnivå levererar animationsstudion manus, voice over, art direction, karaktärsanimering, avancerade övergångar med mera.
 5. Och jag delade med mig av min åsikt om deras åsikt. En av mina favoritfrågor är den förvirrade uppfattningen att åsikter på något sätt är heliga. Det är de inte. Du har rätt att uttrycka din åsikt, men inte rätt att inte bli bedömd för din åsikt. Du kan fritt ta del av min. Och jag kommer att kritisera deras, din eller någon annan som försöker komma in om jag så önskar. Troll 2 är skräp. Varje aspekt av det. Även om de vill marknadsföra den, kan de ge den ett positivt betyg för att avslöja dess skamlighet. Den förtjänade sitt nollbetyg. Tills någon idiot förstörde det.
 6. Eftersom det finns så många faktorer som kan påverka slutpriset är det inte lätt att fastställa en genomsnittlig kostnad för animation. Två videor av samma längd kan ha väldigt olika priser beroende på vilken animationsstil som används, hur flytande och raffinerad animationen ser ut och vilken expertisnivå konstnären som arbetar på platsen har.
 7. Enberg Agency presenterar noggrant utvalda romaner, kriminalromaner, thrillers, fantasy, skräck, romantik, feelgood och facklitteratur från Sverige.
 8. Att skriva ett manus till en långfilm - eller till och med ett manus till en kortfilm - kan verka överväldigande, men det går att hantera om du delar upp det i metodiska steg.
×
×
 • Create New...