Jump to content

33gustav

Members
 • Content Count

  57
 • Joined

Everything posted by 33gustav

 1. Riktigt kul och höra att du gillade den! :) Jag förstår vad du menar med fotot. Tack för tipset! :)
 2. Ny kortfilm! Ta gärna en titt och berätta vad ni tyckte!
 3. Men jag är väldigt glad över att ni skrev vad ni tyckte, jag ska verkligen tänka på detta när jag gör andra filmer. Tack för er feedback!
 4. Jag tyckte trailern var ganska förvirrande. Den gav mig inget intressant som gjorde mig sugen på att se hela filmen. Själv gillar jag inte trailers som ger iväg för mycket, men denna gav mig nästan inget. Till nästa gång försök ge tittaren något mer för att väcka intresse. Men som MaSaz9023 sa så verkar ni ha fått ihop bra locations och rekvisita så det kan säker bli en bra film, det var bara lite svårt att döma från trailern.
 5. Det är så att inan jag gjorde denna film så gjorde jag en 15min lång kortfilm om mobbning, ett projekt jag brann otroligt mycket för. Jag kom senare på att jag även ville göra något kortare om internetmobbning för att även få ut ett budskap om det. Jag kände att jag hade mer att säga om mobbning.
 6. Jag förstod det . Ville bara se om budskapet ändå kom fram. Men nu förstår jag att man kankske skulle gjort det på ett annat sätt.
 7. Men jag förstår precis vad ni menar. Vill bara säg att jag inte ville göra en friends-reklamfilm (har faktisk inte ens sett dem). Utan detta va vad jag tänkte på när jag tänkte på internetmobbning. Men som sagt jag förstår era synpunkter.
 8. När du såg filmen förstod du då budskapet?
 9. Det jag ville var att visa på internetmobbning i en väldigt kort film och meningen var att det skulle vara uppenbart så att alla kan förstå hur allvarligt internetmobbning är. Tack för din åsikt! Ska ha det i tanke till kommande filmer.
 10. Ta en titt på min senaste kortfilm "internetmobbning"! All kritik och feedback är välkommen!
 11. Bra att du gillade det du såg! Vad det gäller slutet så kan jag förklara hur jag tänkte, så vet du. Filip har för första gången i sitt liv träffat någon som verkligen tycker om honom. Han är ovan vid alla nya situationer och vill mer än gärna behålla vänskapen mellan dem. Men samtidigt blir han mobbad och vill få ett slut på det. Det blir helt enkelt kaos i Filips huvud, han vet inte hur han ska hantera alla situationer. Det är orsaken till det han gör i slutet. Jag vill visa att mobbning kan gå så långt. Jag fick faktiskt "inspiration" till iden med slutet från en äkta händelse. I fil
 12. Förresten, vad tyckte du om filmen och budskapet?
 13. Hej! Det huvudsakliga budskapet jag vill förmedla med filmen är att det alltid finns någon som älskar en och att man aldrig är ensam.
 14. Hallå! Min kortfilm "Filip" finns nu på youtube! Filip handlar om mobbning och kärlek och är både skriven och regisserad av mig. Ta gärna en titt och säg gärna vad ni tyckte :D [video=youtube;Ij-uT-uzrMw]
 15. Ser riktigt snygg ut! Hur har du filmat det och med vilken kamera?
 16. Bra gjort för att vara första gången :) Några av scenerna kändes lite mörka och fel exponerade men överlag var det snyggt gjort :)
 17. Om cirka 3 veckor, den 21 november så har Filip premiär. På Nolltrefem i Halmstad. Filmen startar 19.00, så alla som bor eller har vägarna förbi Halmstad för gärna komma förbi och kolla.
 18. Hej! Här är en trailer till min kommande kortfilm Filip (15 min). Synopsis: Filip har varit stum och halvt döv sen han föddes och varje dag utsätts han för extrem mobbning. Tanken på att han är annorlunda och oälskad har alltid funnits i Filips huvud. Men en dag tar Filips liv en stor vändning… Dagen då han träffar tjejen Sara. Hoppas det gillas! All feedback/kritik är välkommen.
 19. Jag vet inte om du har sett denna kortfilm innan ( Effektivt berättat om vardagsrasism i ett nötskal ) men i alla fall så är det typ exakt samma story. Men om du inte har fått iden från den filmen så tycker jag du gjorde ett bra jobb med storyn. Filmningen var bra, men kunde förbättras en aning. Effekterna ser bra ut, jag tycker dock att du hade kunnat göra dem lite mer speciella. Men en bra film överlag! :)
 20. Det är nu även bestämt att teasern till "Filip" kommer ha premiär på PLAY! Så då ses vi!
 21. Trailern ser väldigt bra och lovande ut. Jag gillar att du gör en film om detta ämnet. Själv håller jag på med en kortfilm om mobbning, teaser kommer om 1-2 veckor. Väldigt kul och se att du är från halmstad. Jag bor själv i halmstad och hade kanske tänkt komma på PLAY. Ska bli väldigt intressant att få se filmen, är väldigt nyfiken. Du kanske har sett på nolltrefems facebooksida en poster till kortfilmen "Filip". Det är kortfillmen som jag håller på med, som kommer ha premiär på nolltrefem i höst. Aja i alla fall så gillade jag trailern mycket och ser fram emot att få se den på PLAY, så ses v
 22. Tack så mycket för din feedback, ska ha det i åtanke til kommande projekt. Jag vill bara säga att musiken gjordes när klippningen var klar, men jag kan föra vidare den feedbacken med synkningen i början till min kompositör. Kul att du gillade den i alla fall :) får man fråga vad du tyckte var bra också? :)
 23. Är det någon som har eller som vet någon sida där man kan ladda ner kontrakt för skådespelare att skriva under. Där dem kan skriva under på att dem går med på filmen kommer klippas ned och att den kommer visas i offentliga sammanhang och online m.m. Om ni vet vad jag menar Tack på förhand :)
×
×
 • Create New...