Jump to content

33gustav

Members
 • Posts

  57
 • Joined

1 Follower

Personlig information

33gustav's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Riktigt kul och höra att du gillade den! :) Jag förstår vad du menar med fotot. Tack för tipset! :)
 2. Ny kortfilm! Ta gärna en titt och berätta vad ni tyckte!
 3. Men jag är väldigt glad över att ni skrev vad ni tyckte, jag ska verkligen tänka på detta när jag gör andra filmer. Tack för er feedback!
 4. Jag tyckte trailern var ganska förvirrande. Den gav mig inget intressant som gjorde mig sugen på att se hela filmen. Själv gillar jag inte trailers som ger iväg för mycket, men denna gav mig nästan inget. Till nästa gång försök ge tittaren något mer för att väcka intresse. Men som MaSaz9023 sa så verkar ni ha fått ihop bra locations och rekvisita så det kan säker bli en bra film, det var bara lite svårt att döma från trailern.
 5. Det är så att inan jag gjorde denna film så gjorde jag en 15min lång kortfilm om mobbning, ett projekt jag brann otroligt mycket för. Jag kom senare på att jag även ville göra något kortare om internetmobbning för att även få ut ett budskap om det. Jag kände att jag hade mer att säga om mobbning.
 6. Jag förstod det . Ville bara se om budskapet ändå kom fram. Men nu förstår jag att man kankske skulle gjort det på ett annat sätt.
 7. Men jag förstår precis vad ni menar. Vill bara säg att jag inte ville göra en friends-reklamfilm (har faktisk inte ens sett dem). Utan detta va vad jag tänkte på när jag tänkte på internetmobbning. Men som sagt jag förstår era synpunkter.
 8. När du såg filmen förstod du då budskapet?
 9. Det jag ville var att visa på internetmobbning i en väldigt kort film och meningen var att det skulle vara uppenbart så att alla kan förstå hur allvarligt internetmobbning är. Tack för din åsikt! Ska ha det i tanke till kommande filmer.
 10. Ta en titt på min senaste kortfilm "internetmobbning"! All kritik och feedback är välkommen!
 11. Bra att du gillade det du såg! Vad det gäller slutet så kan jag förklara hur jag tänkte, så vet du. Filip har för första gången i sitt liv träffat någon som verkligen tycker om honom. Han är ovan vid alla nya situationer och vill mer än gärna behålla vänskapen mellan dem. Men samtidigt blir han mobbad och vill få ett slut på det. Det blir helt enkelt kaos i Filips huvud, han vet inte hur han ska hantera alla situationer. Det är orsaken till det han gör i slutet. Jag vill visa att mobbning kan gå så långt. Jag fick faktiskt "inspiration" till iden med slutet från en äkta händelse. I filmen dokumentärfilmen "Bully" är det en tjej som blir så arg på mobbaren så hon tar med en pistol till skolan och hotar mobbaren. Det var där jag fick iden till mitt slut. så nu vet du hur jag tänkte med slutet. Men jag förstår vad du menar och jag ska verkligen ha det i åtanke! Ja, den scenen där du slutade kolla är inspelad i efterhand i studio. Spännande med dina projekt! Ska bli kul o höra/se mer om det. Du kan ju höra av dig om du du skulle behöva hjälp med något, vi bor ju ändå i samma stad ;) Tack igen för din feedback!
 12. Förresten, vad tyckte du om filmen och budskapet?
 13. Hej! Det huvudsakliga budskapet jag vill förmedla med filmen är att det alltid finns någon som älskar en och att man aldrig är ensam.
 14. Hallå! Min kortfilm "Filip" finns nu på youtube! Filip handlar om mobbning och kärlek och är både skriven och regisserad av mig. Ta gärna en titt och säg gärna vad ni tyckte :D [video=youtube;Ij-uT-uzrMw]
×
×
 • Create New...