Gå till innehåll

JDIP

Medlemmar
  • Inlägg

    7
  • Blev medlem

  • Dagar Vunna

    1

Allt postat av JDIP

  1. Nej. Filmen är inte bra. Den brister i allt. Det finns små ljuspunkter, men dessa blir aldrig mer än något som skulle möjligtvis kunna ha lite potential. Det är nivån ni når upp till i denna film. Storyn är inte ett dugg svår att förstå, så det är inte heller en faktor som gör filmen bättre. Den sjunker inte in i efterhand som ni påstår att den måste göra för att man ska tycka om den. Ingen har sagt att filmen är bra, och det är inte för att vi alla bestämt oss för att gadda ihop oss emot er och säga att er film är dålig. Vi är inte heller ett gäng idioter som inte klarar av er fantastiska nivå av intelligens som ni valt att förmedla i er film. Vi säger som vi gör för att ni bad om ärlig kritik. Filmen är inte bra. Inte det minsta. Ta kritiken ni har fått, analysera filmen tillsammans med kritiken, fortsätt träna och så kommer folk uppskatta era filmer, och i all ärlighet skriva upphöjande ord om den.
  2. Ärligt talat. Om det är så ni tänker svara på kritik så är det dumt att be om bedömningar, eller överhuvudtaget lägga upp det här. Jag säger som de andra - filmen är alldeles för lång och händelsefattig. Med tanke på vad som händer i filmen så skulle den lika gärna kunnat vara 3 min lång, om ens det. För att ge ett exempel, så behöver vi inte se hela sekvensen när han packar upp väskan. Det hade räckt med en kort inklippsbild där han öppnar väskan och tar ut tröjan, om ni ändå parallellklipper mellan mördaren och hyresgästen. Istället för dessa segdragna klipp, när han går upp och ned i trappor och mördaren andas tungt, så skulle ni kunna fyllt det med händelser. Hyresgästen börjar ana att något är fel för att någon dörr står öppen när han kommer hem en dag, eller att någon har rotat igenom hans saker. Som det är nu så går han omkring och plötsligt får han ett slag i skallen. Ert argument för detta skulle kunna vara att ni vill skildra detta exakt som det skedde, men då kanske man får acceptera att historien inte gör sig så bra på film, och välja något annat. Det finns en anledning till att filmer är baserade på sanna historier, och inte tagna rakt av. Sista scenen när man "får reda på" att det är hans hyresvärd som är mördaren känns inte heller så kraftfull och överraskande som jag tror att ni ville att den skulle vara. Vi har i princip ingen relation med någon av karaktärerna sedan innan och att det är hans hyresvärd är inte tillräckligt överraskande i sig för att vi ska få den där omtumlande känslan som ofta uppstår i twister i de filmer som har utfört det på ett bättre sätt. Jag har en känsla av att det var det ni ville uppnå. Förutom de saker jag tagit upp så finns det massor med saker som brister i denna film. Foto, ljud, klippning (det värsta som finns är förhandsskapade klippeffekter som sveper över skärmen), berättarstruktur är några av de saker som är viktiga i skapandet av en film. Något kan brista, men när inget håller måttet så blir det för jobbigt att kolla på. Mitt tips till er är att gå igenom era manus mer, hitta en intressant historia och hitta vägar att göra den ännu mer intressant för tittarna. Samla på er tips om den tekniska biten av filmer, på internet eller genom erfarna filmskapare. Jag förstår att det är en av era första filmer, men ta åt er av kritiken ni får, analysera filmer ni gjort och fortsätt jobba på, så kommer ni utvecklas och göra bättre filmer i framtiden.
  3. Personligen så skulle jag ha en genomgående rörelse om det var jag som klippte denna film. Jag får känslan av att det är ett väldigt gammalt sätt att klippa på, och att det finns en anledning till att ingen klipper så längre. Tror inte att det skulle vara ett sådant chockmoment att det bytte bild i denna filmen utan din "signal".
  4. Ser spännande ut! Väntar med spänning. Synd bara att köra med GoPro. Jävligt praktiskt för en film som ska vara i det perspektivet, men tyvärr så tycker jag att kvalitén tar för mycket stryk.
  5. Måste säga att jag är väldigt imponerad. Säga vad man vill om själva filmen, det är inte riktigt min smak, men det ser ju onekligen bra ut rent tekniskt. Färgkorren är lite väl hård i min smak ibland, men nog fan vet du vad du sysslar med. Ser riktigt bra ut. Vore grymt att samarbeta med dig någon gång!
  6. JDIP

    Namn

    Det kan vara väldigt olika för mig. Ibland har jag haft namnet klart för långt innan jag börjar skriva, och ibland så slumpar jag. Man tar det namnet som känns rätt helt enkelt, och känns inte Peter rätt, så döp honom till Heinrich och se om det känns bättre. Gör det inte det så finns det några fler miljoner namn. Brainstorma så kommer det :)
  7. Hercules är ju rekommenderad av många Hercules 2.0 Head
×
×
  • Skapa nytt...