Jump to content

JDIP

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Days Won

  1

JDIP last won the day on July 24 2012

JDIP had the most liked content!

Community Reputation

17 Good

Personlig information

 • City
  Karlstad
 • Job/title
  Producent
 • Name
  Jonathan

Filmskapande

 • Interests
  Film i alla former
 1. Nej. Filmen är inte bra. Den brister i allt. Det finns små ljuspunkter, men dessa blir aldrig mer än något som skulle möjligtvis kunna ha lite potential. Det är nivån ni når upp till i denna film. Storyn är inte ett dugg svår att förstå, så det är inte heller en faktor som gör filmen bättre. Den sjunker inte in i efterhand som ni påstår att den måste göra för att man ska tycka om den. Ingen har sagt att filmen är bra, och det är inte för att vi alla bestämt oss för att gadda ihop oss emot er och säga att er film är dålig. Vi är inte heller ett gäng idioter som inte klarar av er fantastiska
 2. Ärligt talat. Om det är så ni tänker svara på kritik så är det dumt att be om bedömningar, eller överhuvudtaget lägga upp det här. Jag säger som de andra - filmen är alldeles för lång och händelsefattig. Med tanke på vad som händer i filmen så skulle den lika gärna kunnat vara 3 min lång, om ens det. För att ge ett exempel, så behöver vi inte se hela sekvensen när han packar upp väskan. Det hade räckt med en kort inklippsbild där han öppnar väskan och tar ut tröjan, om ni ändå parallellklipper mellan mördaren och hyresgästen. Istället för dessa segdragna klipp, när han går upp och ne
 3. Personligen så skulle jag ha en genomgående rörelse om det var jag som klippte denna film. Jag får känslan av att det är ett väldigt gammalt sätt att klippa på, och att det finns en anledning till att ingen klipper så längre. Tror inte att det skulle vara ett sådant chockmoment att det bytte bild i denna filmen utan din "signal".
 4. Ser spännande ut! Väntar med spänning. Synd bara att köra med GoPro. Jävligt praktiskt för en film som ska vara i det perspektivet, men tyvärr så tycker jag att kvalitén tar för mycket stryk.
 5. Måste säga att jag är väldigt imponerad. Säga vad man vill om själva filmen, det är inte riktigt min smak, men det ser ju onekligen bra ut rent tekniskt. Färgkorren är lite väl hård i min smak ibland, men nog fan vet du vad du sysslar med. Ser riktigt bra ut. Vore grymt att samarbeta med dig någon gång!
 6. JDIP

  Namn

  Det kan vara väldigt olika för mig. Ibland har jag haft namnet klart för långt innan jag börjar skriva, och ibland så slumpar jag. Man tar det namnet som känns rätt helt enkelt, och känns inte Peter rätt, så döp honom till Heinrich och se om det känns bättre. Gör det inte det så finns det några fler miljoner namn. Brainstorma så kommer det :)
 7. Hercules är ju rekommenderad av många Hercules 2.0 Head
×
×
 • Create New...