Jump to content

Schmikey

Members
 • Content Count

  22
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Va hos polarens stuga o filmade lite, inget komplicerat men hör gärna vad ni tycker :)
 2. Jag håller med Gh2 e grym.. men att säga att den håller samma standard som red kameran är skitsnack... 5k RAW, jämfört med 1080 komprimerad... snälla... Det finns inte mycket som slår red kameran i detalj. Förövrigt tycker jag du e grym David.. såg din video från filmriot och gillar dina videos skarpt!
 3. jag köpte mig nyligen en 60D jag också.. tänkte länge vad jag skulle köpa för objektiv. Köpte tillsut ett tamron 17-50mm f2.8 vilket jag tycker är riktigt grymt, skarp bild och funkar relativt bra i lågljus.
 4. Hur filmade du hon i skogen? hade du någon rig? steadicam etc? och vad använde du för picture style? :D
 5. aha, så det man ändrar själv i kameran är bara lite enklare? bör man ladda ner något?
 6. Kan någon förklara detta med "picture styles" Vad är det man laddar ner? jag trodde man ba ställde in Bildstilen i kameran. Technicolor CineStyle vs Marvels Cine Style Test with S-curve LUT on Vimeo
 7. har fan inget negativt att säga om denna, Sjukt fet.. Riktigt snyggt foto!
 8. Jag hade sagt go pro på en hjälm.. med det ger ju inte den bästa bilden. FreddieW visade hur man kunde fästa en DSLR på en hjälm. Det blev ganska fett tyckte jag, och att han lyckades få plats med en 60D så fick bra bild me :)
 9. Ja jag håller med, vi har lite olika idéer nu men jag har ingen aning om hur vi ska lägga upp det.. känns som det kommer bli mer repotage än dokumentär.. och ja detta är vår första dokumentär.
 10. känns inte som så jätte mycket har förändrats men samtidigt är jag ganska ny här. Ser bra ut annars! :)
 11. Veitnamesiska stridspiloter kanske kan vara en bra topic?
 12. Något lokalt musikband kanske?
×
×
 • Create New...