Jump to content

Voodoo Film - ny layout


Pace

Recommended Posts

I allmänhet så är det på rätt väg tycker jag, men sidan känns ändå väldigt gammaldags, med placeringen på bland annat menyn och "bannern". Hur som helst så känns i alla fall det som att reklamen på startsidan, mellan menyn och nyhetsfältet är lite felplacerad.

Link to comment
Share on other sites

Ja, visst är annonsen något felplacerad just nu. Ser också att den nedre annonsen också hamnat lite off screen (o.s.). ;)

 

Men jag är glad att det åtminstone rullar på som det ska, det var det jag var mest orolig för. Nu kommer den några nya artiklar inom kort också. :)

Link to comment
Share on other sites

Nu kanske vi är inne på mer funktion än ful och fint, men att kunna ha en identitet när man skriver kommentarer på nyheter precis som här i forumet skulle jag uppskatta grymt mycket. Det är ju inte bara att sätt att få fler att kommentera, men att kunna känna igen kommentatorer skulle inte vara fel. Att bara namnet är inte så mycket av en identitet tycker jag. En bild och så skulle vara kul att få alltså. :)

Link to comment
Share on other sites

Jag förstår det och tanken har funnits tidigare. Dock är det två olika system som används, och därför blir det två sätt att skriva. Dessutom är tanken att vem som helst ska kunna skriva kommentarer, men inte nödvändigtvis på forumet.

 

Det går att lösa dock, du kan ju använda samma användarnamn som här, och knyta en bild till din e-postadress genom Gravatar - Globally Recognized Avatars, vilket då kommer att synas bland kommentarerna.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...