Jump to content

thomaswithanhplease

Members
 • Content Count

  16
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

 • City
  Rönninge
 • Job/title
  Studerar medieteknik vid Södertörns högskola
 • Name
  Thomas Kjellberg

Filmskapande

 • Influences
  Crazy Pictures
 • Gear
  Canon EOS 7D, Premiere, AE
 • Interests
  Foto/Film/webutveckling
 1. Hej! Jag heter Thomas och är 23 år. Studerar medieteknik vid Södertörns högskola (sthlm). Har ett brinnande intresse för cinematografi och söker efter människor med samma intresse och glöd. Jag är intresserad av att skapa nya kontakter och eventuellt hitta framtida kollegor. Vill komma i kontakt med dig som är intresserad av att samarbeta med filmprojekt framöver. Mvh Thomas Kjellberg http://thomaskjellberg.com
 2. Sorry väldigt Off Topic men kan inte låta bli :) Cool vid! Gillar scenen där du klonat motivet.
 3. Underbar! Gillar hela idén. Väl genomförd. Inledningen är klockren, stämningen och ljudet. Nu ska jag titta på den igen :D
 4. Jag måste sätta igång med min application också. Men tidsbristen sätter käppar i hjulet. Sen bara tanken på att man konkurrerar med genier som du :E Men om jag nu , mot förmodan, skulle komma in vet jag vem jag ska följa noga hehe ;)
 5. Jag stör mig ganska så ordentligt på bruset och överexponeringen i vissa tagningar. Jag är lite nyfiken på om det finns någon förklaring/motivering kring detta val. :) Bra ljud. Okej tempo.
 6. http://www.videocopilot.net/tutorials/the_blue_planet/
 7. Detta låter intressant! :) Bor i Stockholm :P
 8. OJ kul med respons, Tack! :) @Lucas: Tack, kul att du gillar det. Visst vi fixar mail på ngt sätt :) @Smörgåsmannen: Intressant kommentar. Känns lite som att vi pratar om två olika ljudspår. ;P Det är ju lite synd att du inte tycker att videon synkar med låten för det är ju det som betyder något när man mekar musikvideor :) Gott nytt på er!
 9. Det är Zack Hemsey som är upphovsman för det mästerverket. Låten är med i trailer för Inception och inte i själva filmen.
 10. Personligen hade jag lätt pluggat på Hyper. Verkar som en klockren utbildning. Funderar på att söka motion graphics-programmet till hösten när jag har min examen i medieteknik. Har en polare som går motion graphics nu och han är helnöjd.
 11. WOW så det är du som är kreatören bakom slowmo-filmen! Såg den för första gången för några veckor sen, såg den flera ggr och blev väldigt inspirerad. Jag har länge velat göra ngt liknande och har gjort några sporadiska försök med plugins som twixtor osv men det har aldrig blivit riktigt bra. Du har lyckats enormt bra! Det verkar onekligen rulla på framåt för dig, kul att se! :D Du är en stor inspirationskälla. Fortsätt med det du gör för du gör det riktigt bra! Jag vill önska dig en God Jul också :) MVH Thomas
×
×
 • Create New...