Jump to content

tikktakk

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Ta gärna en titt på vår musikvideo till låten "Bara en dröm" som till stor del är inspelad med drönare (Phantom 3). Scenerna är filmade i och omkring Göteborg (Majorna, Amundöndön och Kullavik). Dela gärna med dig av dina synpunkter eller frågor om du har några! Även om vi är amatörfilmare vill vi alltid bli bättre! Det mesta nere på marken är filmat med en Panasonic GH4 förutom några klipp som är tagna med en Gopro Hero 5.
 2. Video till den grymma låten Never wanted New York av Cranston.
 3. Här tycker jag det finns en hel del bra filmer även om alla inte är animerade: The Best Short Films | Short of the Week
 4. Låter grymt kul och behövs verkligen svensk Sci fi! Tyvärr befinner jag mig en bit ifrån Malmö, men om du behöver någon hjälp med manusarbete/feedback eller idéer gör jag gärna en insats.
 5. Kul idé måste jag säga och kul att kolla (höra) på! Enda irritationsmomentet var på slutet där han gick ut under den där Netport-skylten eller vad det var.
 6. Haha.. Vad skön! Fint bildberättande och bra skådisar.
 7. Småkul film som även var visuellt trevlig.
 8. Hehe är man trögast eller trögast.. Kollade på den här i förrgår med ett halvt öga och tyckte den var liksom poänglös. Blev förvånad när jag såg att den fått så positiv kritik, så jag kollade igen. Tja, jag hade missat att det var samma kille dom pratade om.. Behöver jag säga att filmen blev SÅ mycket bättre den här gången.. Riktigt bra faktiskt!
 9. Riktigt snyggt foto! Älskade det bleka utseendet i många av bilderna. Känns också, som att ni lyckats göra en rätt "egen" video som inte bara följer någon gammal mall. Ska jag kritisera något är det super-slomo sekvenserna som jag inte tycker känns riktigt helgjutna (kanske hade varit bättre om de varit aningen snabbare?) plus att det warpar en del på något ställe (ca 1.44). Grymt skön känsla i denna video hur som helst!!
 10. Rätt fin story tycker jag. Sen borde det gå att krama lite bättre foto ur en 550d (kan vara något filter som har sabbat lite), men det kommer säkert :)
 11. Sjukt snygg film! Kul också att det är en genomtänkt idé uppbyggt kring den fina titeln "The beauty of mud". Har själv nyligen börjat leka med twixtor och kan tala om att det minsann är långt ifrån simpelt att få bra resultat. Kräver en hel del kunskap i After Effects. Kul är det hur som helst!
 12. Ja, mer stop motion åt folket! Hade varit kul att göra något med snögubbar som rörde sig lite smidigt. Tyvärr var det inte kramsnö på inspelningsdagen, vilket försvårade det hela. Ett annat problem är att vinterdagar utomhus lätt blir väldigt korta för morgontrötta filmare.. Nästa gång får vi hyra en ishall, eller ett fryshus eller nåt och så snökanoner förstås..;) Verkar förresten finnas dåligt med stop motion med snö. Hittade visserligen den här filmen som ju har sina poänger: , men det känns ändå som det finns mer att hämta inom snöanimation. Man borde starta en tävling eller nåt.
 13. Erfaren och erfaren, men jag har iaf ägt en sådan kamera i ett år nu (vi är nog några stycken nu tror jag). Fina bilder var det iaf och jag gillar hur du jobbar med fokus på några bilder samt den gulaktiga färgtonen på många bilder.
 14. Var kul att kolla på! Kan bara instämma i att ljudet var förstklassigt! Snyggt gjort med "TV-huvet" också!
×
×
 • Create New...