Jump to content

Ayame

Members
 • Content Count

  384
 • Joined

 • Days Won

  1

Ayame last won the day on December 11 2004

Ayame had the most liked content!

Community Reputation

13 Good

Personlig information

 • City
  Stockholm
 • Name
  Niklas Dennerståhl

Filmskapande

 • Influences
  The lord of the rings: The parody
 1. Ayame

  Dör DVD:n?

  har ju runt 2000 titlar i DvD samlingen och är också orolig för dess framtid, känns ju redan nu nästan lite värdelöst att lägga ut pengar på nya DvD'er när man läser lite här och var att till och med Blue-ray är ett förlegat format. Slutar väl att man får ta en helg och rippa hela samligen och paketera den i flyttkartonger och skicka upp den på vinden där den får stå tillsammans med något tusen VHS kasetter. Men då är man kriminell enligt dagens samhälle antar jag, för det är väl olagligt att rippa en DvD till datorn även för privatbruk? Förövrigt så lär Blue-ray och likvärdiga fysiska medi
 2. "Ben Stiller and Vince Vaugh try to convince Peter Jackson to make a fourth Lord of the Rings movie"
 3. Blir lite irreterad över att folk jämt ska komma med att deras PC datorer jämt går sönder osv och Mac är så mycket bättre på den fronten. Har haft ett tiotal datorer genom åren, inte haft något större problem alls, och då har jag byggt dem flesta från scratch utan någon igentlig utbildning, Detsamma gäller dem i min närhet. Men vi har väl haft tur då eller? Snarare så att Mac är idiotsäkert och PC kanske ställer lite krav på sin användare.
 4. Ayame

  crysis

  Enligt det här testet: http://www.sweclockers.com/articles_show.php?id=6003&page=9 Så tycker jag att det här kortet verkar prisvärt: http://www.prisjakt.se/produkt.php?p=255748
 5. En girder är väl mer en stålbalk? http://www.ljudgaraget.se/Bilder/tross1.jpg Så kan den se ut, finns även med fyrkants profil.
 6. Tross, En metall konstruktion som används bla till att hänga ljus i på event och i studio. Vad heter det på Engelska ? =) Tack på förhand.
 7. Du kanske menar Stylewar? http://www.stylewar.com
 8. rad 4-6 på Rigoletto 1 i Stockholm brukar vi dra =)
 9. Du sade att du kört några av videoCopilot's tut's. har du kört deras basic träning? http://www.videocopilot.net/basic/index.html En bra början annars.
 10. euhm, har ca 800 DvD titlar i samlingen, uppemot 2000 VHS filmer, men dem står bara o dammar på vinden. Hur lång E-Penis är det?
 11. Du bör nog se båda filmerna tyvärr, Annars kommer du inte fatta ett skit av varför folk är arga eller varför dem jagar/blir jagade av folk.
 12. Hur är det då med skaldjursporr?
×
×
 • Create New...