Jump to content

Johnkii

Members
 • Posts

  15
 • Joined

Personlig information

Johnkii's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Aktören står framför kameran på cirka vi säger 3 meter. Sedan åker man fram med kameran mot personen samtidigt som man zoomar ut.
 2. Hej, jag och mina vänner ska spela in en film som handlar om en tjej som har fastnat mellan liv och död, hon blir en våldsam mördare och kommer dels att bränna upp en levande person i en kista som står i ett stort bål. Nästa mord dränks en person och i det sista som ska bli mest effektfullt så ska hon spränga en hel vagn på 12 kubikmeter. Här kommer skälva frågan: Vad ska man ha för gas/vätska? Behöver man pyrotekniker/sprängkunniga? Behöver brandkåren vara på plats? Scenen kommer att utspela sig på ett fält.
 3. för bästa effekt ska man göra så här: kapa av trädet på mitten borra ett litet hål i toppendelen ta i en liten, MYCKET LITEN sprängladdning sätta i någon typ av sladd sätta på delen igen på något sätt och när aktören skjuter sitter en bakom kameran och ger sprängladdningen en stöt.
 4. Tisstelmannen handlar om en skolklass som blir utsatta för något riktigt hemskt. flera barn i klassen vaknar mycket sent på morgonen och missar många lektioner men det är ite det versta de vaknar med massa stick över hela kroppen. det sista offret i klassen som även var den som hade gjort det på de andra mot en miljon dollar får aldrig sina dollar utan blir tilsagd att hålla en pistol mot huvudet genom en mombiltelefon sedan hoppar manen fram med en potfölj och jennifer skuter sig skälv.
 5. Jag vill veta sidor på internet som handar om specialeffekter och annat som hör till film snälla snälla svara
 6. jag är ledsen att jag skrev det jag ska någ bara anvenda vatten

 7. varför jag vet att det är farligt

 8. ta en kompressor och gjör en konstruksion som gjör att det hela tiden kommer lite vatten till luften gjör man rätt så kan man få fin dimma eller snö
 9. visst att skriva att det rent ut sagt är livsfarligt, förlåt mig.
 10. Johnkii

  Nattscener

  man kan anvenda ett slags blått sak som gjör att det ser ut somm natt
 11. blanda alldrig acetylen och oxygen och sedan tänd på
 12. Jag föstår inte varför näar ock vart.
 13. ta en slang fylld med någon brinnande vätska slangen får max vara fem centimeter i diameter och måste vara cirka fem meter lång den måste också ha ett litet munstycke som kan spruta ut en dimstråle av den brinnande vätskan. sätt nu munstycket så det riktas utåt från handflatan ta slangen mellan pek och långfingret bak upp i en tröjas ärm ner i byxorna och ut vid skorna bort till en kompressor. när slangen är full så sätter man på kompressorn tänder på dimman och låter elden flöda.tipps ha handskar och klipp bra, filmen alltså.
×
×
 • Create New...