Jump to content

vesslan

Members
 • Posts

  251
 • Joined

1 Follower

Personlig information

 • City
  Obbola
 • Job/title
  Inget särskilt ;)
 • Name
  Dennis Isaksson

Filmskapande

 • Influences
  Pirtaes of the Caribbean, Talvisota och Enemy at the gates
 • Gear
  En vanlig JVC Mini dv kamera+ ett gammalt stativ. Jag redigerar och gör effekter i premiere pro.
 • Interests
  Fiol, Nyckelharpa, teckan och innebandy

vesslan's Achievements

Community Regular

Community Regular (8/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Sedan några år tillbaka lyssnar jag bara på klassisk musik, filmmusik och musik från det gamla sovjet (Red Army Choir) Den musiken tar andan ur mig och jag kommer på mina flesta filmidéer när jag hör den musiken. Den är underbar. Rock, metal pop och annat tycker jag är fruktansvärt irritterande :p Jag är väl udda. MEn det vill jag gjärna vara ;)
 2. Du hare rätt, kanske ska prata med ägaren. MEn de brukar vara där och hugga för att öpnna upp terrängen så det inte ska bli så sumpig mark. Jag har iaf listat ut hur jag akn göra det. Nu vet jag bara inte om jag gör det.
 3. OM det är något jag har märkt så är det att de som håller på med filmskapande oftast gilar att teckna;) Enligt mig iaf.
 4. Jag har tyvärr inte tillgång till pyrotekniksa grejer. JAg har inte tillstånd och jag är bara tillräckligt gammal för att köra moppe (15 alltså;)) JAg vet att det krävs tillsåtnd. MEn det är ett litet träsk mitt in en snårskog vid en vik. Trädet är inte tjockare än 4 cm.
 5. Hej! Nu är jag här igen med mina fundersamheter. Det är så att i min krigsfilm ska ett träd sprängas på mitten av skott. Ett litet träd alltås typ 5 cm i diameter. Hur kan man göra det på ett snyggt sätt. JAg vill inte syssla med smällare. KAn man kanske kapa trädet på mitten och sedan hålla upp det och sedan släppa det. Om man har kameran på static skulle man kanske kunna hugga av det och ställa dit det och sätta igång kameran igen. Det går ju så fort så det borde ju gå. Sen lägga dit lite rök i efterearbetet. Finns det något annat sett. TAcksam för svar!
 6. Skulle gräva lite skyttegravar idag men kälen har inte släppt än så det gick inte :( MEn min rygg håller ett tag till så det får jag vara glad för.
 7. Jag tänkte mig att det skulle vara utomhus. Varna brandkåren och allt så det inte blir utryckning. JAg tänkte köpa en airsoft rökgranat för 39 spänn. Ofarlig och ryker i 50 sekunder. Används för att dölja reträtter. Tror inte att de är giftiga:p
 8. ÄR det någon här på forumet som testat en rökgranat istället för en rökmaskin? Funkar det?
 9. Den här tråden startades dör länge sedan. Filmen är säkert klar :p
 10. Blev riktigt lättad när jag kollade in i skåpet idag och såg dom på hyllan. Ångesten är över :D
 11. Dagens haha: Jag har nyss fått glasögon och tror att jag tappat bort efter första dan. De är inte billiga :(
 12. Jaja, nu slutar vi klaga på hans beteende. Version 2 var bättre Steiwerd! BRa att man fick se utseendet på sidan och så. MEn ett forum allt är lite svårta att göra.;)
 13. Gör en silikonform av din arm och dela den på mitten. Spänn ihop bitarna och fyll formen med någon bra metall:) Tenn och bly ihopmixat borde funka bra och inte smälta formen. tenn kan an väl ta lite rester och bly får man gratis på bilfabriker eller något tror jag. MEn det kanke blir dyrt ändå. Och tungt om mna inte göra armarna ihåliga. Men jag tror det skulle vara en bra idé.
 14. Så sluta försvara honom Steiwerd. Han var bara hgär för att förstöra och inte återvända.
 15. Det stod ju, allt kan diskuteras :p Nej men jag gillade den inte. MEn det är svårt att kommnetera en sdan kort video med så lite text. Känns onödigt att lägga upp den här på voodoo.
×
×
 • Create New...