Jump to content

Frysa bilden


Joe Hill

Recommended Posts

Du får dela upp klippet med verktyget Razor tool eller tryck på © knappen. När du gjort denna uppdelningen är det bara att ändra hastigheten som vanligt.

 

För att frysa klippet kan du exportera just den bildrutan du står (File->Export-> Frame...) och sedan bara importera den igen. Eventuellt finns redan din bildfil i ditt projektfönster, beroende på vad du har för inställningar i premiere pro.

 

Sedan bara att dra ner till timeline.

 

svaret du sökte?

Link to comment
Share on other sites

Förlåt om jag uttryckte mig klantigt, jag menade inte att direkt frysa bilden utan att mer behärska hastigheten på klippet. Exempel: Jag vill att det ska gå en aning långsammare när killen i skateboardhoppet befinner sig i luften..

 

Men det är alltså enklast att dela upp klippet i olika delar och sedan anpassa varje dels hastighet?

 

Det går inte att påverka olika hastigheter i ett klipp, utan att klippa?

Link to comment
Share on other sites

[citat=Joe Hill]Förlåt om jag uttryckte mig klantigt, jag menade inte att direkt frysa bilden utan att mer behärska hastigheten på klippet. Exempel: Jag vill att det ska gå en aning långsammare när killen i skateboardhoppet befinner sig i luften..

 

Men det är alltså enklast att dela upp klippet i olika delar och sedan anpassa varje dels hastighet?

 

Det går inte att påverka olika hastigheter i ett klipp, utan att klippa?[/citat]

----

ja just det,inom samma klipp är varje förändring konstant-vill man göra gradvisa förändringar får spalta upp klippet till flera mindre klipp där man då ökar förändringen mer och mer för varje delklipp.Det skulle inte behöva vara så men just hastighetsförändring går till på det viset i de flesta program verkar det som.Det finns annat system för andra egenskaper som arbetar med gradientlinje som har start-och slutvärde och däremellan kan öka eller minska ett obegränsat antal gånger genom att´man skapar handtag på linjen i klippet och kan då dra dessa upp eller ned.Men egentligen är det samma sak.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...