Jump to content

Snowboardfilmen är klar!


pontusW

Recommended Posts

fet film förövrigt.. skulle rekommendera dig att köpa en century fisheye lins från b&h i USA, fick min precis.. tog 2 dagar!.. 2300.-.. kostar typ 5000 i sverige.. är sjukt nöjd med den då jag gör aggressive inline film.. era snowboard hopp kommer se ut att vara dubbelt så höga och dubbelt så långa med denna lins.

ett annat tips är att använde zoomen lite mer.. tex när nån grindar stå gärna där nere och zooma ut i den takten han glider, skön musik med Linguists och Militia II

Link to comment
Share on other sites

Va kul att ni tycker om den, skiten i början blev jag faktiskit inte så nöjd me,blev lite väl skakigt o så men skit samma. Vi tejpade upp papper a4 o a3 på en graffitivägg i ängby någonstans och gick med kameran mellan papperna. Sedan klippte vi bara in lite olika klipp där papprena satt, och kör typ hastigehten i 800% när vi går me kameran.

 

En ny fisheye skulle vi verkligen behöva, den vi filmade me är smuttsig och äcklig :D efter ett tag fattade vi att det var meningslöst att filma me en sån smuttsig lins, de förstörde mer än förbättrade klippen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...