Gå till innehåll

hankie

Medlemmar
  • Inlägg

    58
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Bromma
  • Yrke/titel
    filmare/redigerare
  • Namn
    Henrik Bergqvist

Utmärkelser för hankie

Bidragsgivare

Bidragsgivare (5/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Ursäkta min egenreklam, men tyckte det var relevant för tråden.. Jag säljer både min Beaulieu 4008 (70 fps) och film just nu.. kolla annonseringen för tråd och mer info.. //henke
  2. Lite är från filmen från början.. sen är det lite filmburns jag fått tag på av filmare som filmar 16mm.. sök på internet om var man kan ladda ner egna hehe ;)
  3. Köpte 10 rullar av en snubbe på blocket och framkallade innan dom stängde det i europa.. Det blev nog rätt dyrt, såg det lite som en investering att lära sig. vågar inte räkna.. hehe
  4. hehe tack, måste säga att det är sjukt trevlig kamera.. har två 200t hemma i frysen som väntar på ett bra tillfälle hehe. Måste också tacka björn andersson och kent på uppsala bildteknik.. har gjort bra jobb båda två.. så nu va det gjort! ;)
  5. ja det är ju det ;) ingen annan som har något att säga? hehe
  6. En liten Super8 film jag gjorde mest på skoj. Kanske blir nåt lite seriösare när jag får tid. Tyck gärna till.. Filmad av: Henrik Bergqvist Åkare: Nicky Wieveg Scannad av: Uppsala Bildteknik Filmtyp: K40 Kamera: Beaulieu 4008 zmII Format: Youtube, Flash Längd: (2:19) http://img28.imagevenue.com/loc304/th_14066_nicky2_122_304lo.jpg http://img161.imagevenue.com/loc364/th_13086_nicky1_122_364lo.jpg http://img146.imagevenue.com/loc539/th_12947_nicky3_122_539lo.jpg
  7. hankie

    Uppdatering Super8

    Allright, cool då kör jag på den adressen. tack nilavs
  8. hankie

    Uppdatering Super8

    ang. k40n, till vilken adress skickar ni era påsar?
  9. hankie

    Baskurs i Film DI

    Jag sökte men kom inte in.. Nu blir det foto-intensiv på folkuniversitet istället :D
  10. hankie

    teaser på TADOMM (1:26)

    Hehe, misstänkte det. Jag råkar faktiskt jobba på en snowboardfilm som kommer ha Big-Lebowski-bowling-parodi-intro. Så vi kollade sönder bowlingscenen i big lebowski :D
  11. Japp, ska ringa honom på måndag. Vad jag har förstått finns det ingen som kan jämföra sig med Björn när det gäller Beaulieuservice. Skönt att han befinner sig i sthlm och inte i LA.
  12. Det är helt sant.
  13. Tack så mycket för svaren nilavs, hade faktiskt tänkt vända mig till honom så fort jag får tid och råd, vilket måste ske hyfsat snabbt med tanke på de 10 k40rullarna jag har i frysen :D Vad fick du betala för en genomgång?
  14. Det har du helt rätt i Per. Nu är det inte så att jag slösar med kundens pengar eftersom jag är anställd av företaget, jag fick klartecken på priset innan jag gjorde något. Dom blev glada för jag fixade det snabbt. :)
  15. Det är nog lite skillnad på NTSC->PAL och HDV->PAL, men det finns säkert mkt billigare ställen. nu fick jag det snabbt och enkelt gjort utan nåt krångel. Inte studerar matrialet så mkt, men tror det är mkt hög kvalite på konverteringen, hårdvarubaserat osv. Får hoppas det iaf hehe. Inte jag som betalar iaf ;)
×
×
  • Skapa nytt...