Gå till innehåll

Söker skådespelare till film


marlju1

Recommended Posts

Hejsan! Vi ska i september månad börja produktionen av en kortfilm där vi söker manliga skådespelare i åldrarna 16-30. Vi kan tyvärr inte erbjuda någon ersättning förutom en kul upplevelse och en bra merit. Mat fixar vi under inspelningen. Vi har blivit tilldelade pengar av Leader Skaraborg för att kunna genomföra detta projektet som kommer att ta plats i Lidköpingstrakten. Det är ett kul arrangemang för att samla människor och skapa en grymt bra film tillsammans.

 

Filmen utspelar sig på engelska, och vi förväntar oss därför relativt bra egenskaper inom språket hos skådespelaren. För att de som är intresserade ska få lite mer insikt i vad det är för film så kan ni läsa synopsis som finns nedan. Kontakta oss genom Voodoo direkt här i tråden eller genom privat meddelande, samma gäller eventuella frågor. Manus kan skickas ut till de som kontaktar oss angående projektet.

 

Tack och hej! :)

 

Synopsis:

Tre unga killar, Jeromy, Norman och Richard har hamnat på livets trottoar. För att få ihop pengar till sitt missbruk har de bedragit stadens största kokainleverantör. Allt verkar gått vägen, då Fabio en högt uppsatt medlem i kokainligan invaderar deras lägenhet, fast besluten att ta tillbaka organisationens tillhörigheter. Jeromy, överhuvudet av de tre unga männen försöker ta kontroll över situationen på ett minst sagt särpräglat vis. Även om de lyckas överlista Fabio kommer nya hinder att framträda.

Länk till kommentar
Share on other sites

Delta i konversationen

Du kan posta nu och bli medlem senare. Om du har ett konto, logga in nu för att posta med ditt konto.

Gäst
Skriv ett svar...

×   Klistras in som rik text.   Återställ formatering

  Endast 75 max uttryckssymboler är tillåtna.

×   Din länk har automatiskt bäddats in.   Visa som länk istället

×   Ditt tidigare innehåll har återställts.   Rensa redigerare

×   Du kan inte klistra in bilder direkt. Ladda upp eller sätt in bilder från URL.

×
×
  • Skapa nytt...