Jump to content

Hjälp med youtubefilmer


Martin Gerre

Recommended Posts

Hej

Jag behöver hjälp med att skapa youtubefilmer om mitt företags produkter samt informationsfilmer om hur man använder dem. Vill ha hjälp med att producera dem samt redigera så de blir färdiga att publiceras på vår e-butik samt på youtube.

 

Finns det någon här på forumet som kan hjälpa till med det? Vi finns i Göteborg och det är en fördel om du finns när oss.

 

Mvh Martin

Link to comment
Share on other sites

Hej, jag kan eventuellt hjälpa, men allt beror på vad du förväntar dig, det finns givetvis fler här i forumet som säkert också kan hjälpa osv, vi skulle ju kunna ta ett spontant telefonsamtal och se helt enkelt.

Jag driver eget produktionsbolag som producerar företagsfilmer, reklam och produktfilmer etc men framförallt i detta fall utbildar jag företag i hur de gör enkla varianter av dylika filmer själva. En fördel är att ha referensmaterial att tillgå dvs om du/ni sett något som ni kan hänvisa till på Youtube, TV etc, "så här vill vi att det skall se ut" och att man bygger därifrån.

 

Se PM ang nummer, e-mail etc och för att allt skall vara rätt, jag bor ej i Göteborg men har gott om kontakter där iom att jag bott och jobbat i Gbg, kanske kan vi styra upp allt per telefon eller om det behövs någon som är där lokalt rent fysiskt för att hjälpa er/filma etc så fixar jag det helt enkelt.

 

Ha det gott, mvh /Pontus w

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...