Gå till innehåll

Marcellinus

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Utmärkelser för Marcellinus

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Jag är intresserad av HUR ni kollar på film. Är det TV:n eller dvd/VHS-spelare, laddar ni ner och hur? Och så vidare. Fick nyligen ett tips om Headweb.com där man lagligt laddar ner filmer som man sen kan bränna till dvd om man så önskar. Tycker det var jättesmidigt och hade ett bra pris. Så vad finns det mer? :)
  2. Marcellinus

    filmtips?

    Har två veckor ledighet framför mig men är i STORT behov av några filmtips. 'Låt den rätte komma in' och 'Barnhemmet' är 2 filmer som står på listan. Vart rekommenderad att Barnhemmet finns som HD hos headweb.com så lite kvalitetstittande blir det iallafall... men skulle verkligen behöva lite fler tips, anyone?
  3. ställ in bländare, använd nd filter, dämpa ljuset från lampan provat allt detta?
  4. Det funkar, men det är ganska overkill och lite halvbökigt måste jag säga.. Men prova! Tycker jag.
  5. Tips på ett billigt stativ som kan hantera en 4kg's kamera?
  6. Tjenare, jag har inte helt fattat vad man behöver föratt kunna redigera filmklippen som man får från sin kamera.. jag kan välja vad jag vill ha för format mellan avi, mpeg2 och m2t.. vilket är att föredra? varför? Jag väljer m2t nu och tänker redigera i Premiere cs3, och after effects cs3, någon får gärna förklara vad de olika programmen är bra för, vad gör cineform typ? och avid är bara ett redigerings program det med väll? Här är en dator jag tänkte köpa, säg vad som är bra/dåligt med den, fundera inte på priset. # AMD Phenom X4 9550 4 kärnor 2.3GHz # 4x512KB + 2MB L3 cache minne # 4GB DDR2 PC6400 minne (2x1GB) # AMD 770 chipset Moderkort # ATI Radeon HD4670 512MB Grafik # SB700 sydbrygga # PCI Express 2.0 x16 platser # 500GB Sata-2 3 GB/S hårddisk # 20X Sata DVD-Brännare, multiformat # HDMi, DVI och VGA kontakter # 8st USB anslutningar # 7.1 Ljudkort med HD audio # 500W Nätagg Tack så mkt
  7. Vad är Quadro, hur funkar det? Ett geforce 9600GT funkar väl bra till att redigera .m2t och liknande?
  8. Jätte mysigt! Jag bryr mig inte om engelskan, jag förstår att vissa vill höra ett perfekt uttal, men ni skulle inte klaga om det var någon vattenexpert från indien (med dialekt/brytningar) så haka inte upp er på det, ta grammatiskafel,ordval osv, där hörde jag ett par grammatiska fel, men det blev kompenserat av de super bra ordvalen du gjorde. Skönt att du talade så lugnt och stillsamt passade perfekt. Jätte intressant!
  9. Marcellinus

    I died

    den var faktiskt kul att titta på, ovanstående personer har sagt det viktigaste annars!
×
×
  • Skapa nytt...