Jump to content

I died


viktim
 Share

Recommended Posts

Mycket Snyggt gjord...

Bra filmat, redigerat, ljudsatt och effekter mm.

Om jag "måste" säga någonting negativt, så skulle det enligt min smak vara att blodet inte var tillräckligt mörkt/rött, dvs att det ser alldeles för ljusrosa ut...

Mvh

Joel.N

Link to comment
Share on other sites

hehe tack så mycket! jo vi vet att blodet såg för jävligt ut. Vi var väldigt tidspressade och hade bara tillgång till Vatten/rödkaramellfärg/grönkaramellfärg. Trodde det skulle funka då jag tidigare testat med röd/gul karamell färg och fått bra resultat men tyvärr så blev det inte som väntat.

Link to comment
Share on other sites

Snyggt foto :) Blodet såg helt okej ut enligt mig. Hur ljust det är kan även bero på vart i kroppen det kommer från och hur(var) såret är.

 

Jag hatade den där "dålig mottagning" effekten eller vad man ska kalla det. Fotot var så underbart som det var, men sen kom effekten och förstörde det =/ Själva klippningen var helt okej dock.

 

Just ja. När hon vaknar känns det väldigt odramatiskt. Skulle hellre sett henne flyga upp ur sänger som om hon vaknat från en hemsk mardröm.

 

Jättebra work iaf :D

Link to comment
Share on other sites

tack mega99! det där med "dålig mottagning" effekten gjorde vi för att när jag åkte in med kameran mot henne i början så råkar jag slå till sängen. Men jag tyckte att just den åkningen var bäst av alla jag gjorde (förutom att jag slog i sängen så klart) så vi var tvungna att lägga till den effekten, eller tvugna och tvugna på något sätt skulle den tas bort och vi tyckte att det sättet var bäst.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share

×
×
  • Create New...