Jump to content

Link

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Personlig information

Filmskapande

 • Interests
  Allt som är kul :)
 1. Någon här som vet en bra bok om ljussättning - belysning på svenska? Har kollat runt trådarna men det verkar så att det finns bara bra böcker på engelska..
 2. Nu när jag har lagt in subtitles till en film och importerar filmen med subtitles i videoredigeringsprogram men då försvann subtitles. Hur kan man "bränna in" texter så det fastnar så jag kan se texter med videoredigeringsprogram osv. Jag vill göra är sätta in subtitles i en film och kör med videoredigeringsprogram för att jag vill spara filmen till DV-bandet.. Finns det något annat sätt att spara till DV-bandet med subtitles?
 3. Subtitle Workshop funkar också bra :) Någon som vet hur man kan sätta ihop subtitles med .avi efter man har skrivit subtitles? Går det att göra i Subtitle Workshop också? eller finns det något annat program som är gratis?
 4. http://www.gougoule.com/darkmatrix/ En url som säger mycket :) Några eller flesta filmer är likadant på något sätt.
 5. Link

  Avid: Relink

  Avid Xpress Pro 4, den säger att den inte hittar master clips otroligt jag har orginalfilerna och dessa filerna funkar fint att spela upp också och jag har inte ens ändrat namn på dessa filerna heller. Hoppas att ni kan hjälpa mig här :)
 6. Nu har man skaffat en större hårddisk och flyttat alla orginalfilerna till den nya hårddisk och nu har jag fått ett problem i programmet Avid som inte hittar dessa filerna som är offline och jag har försökt relinka dom utan resultatet. Någon som kanske vet varför det blir så?
 7. Tänkte skapa en tråd om det här men det behövs inte, skriver här istället. Hur gör man det i Combustation?
 8. För er som inte visste att det går att använda CTRL + ALT för att lägga in fler än en effekt.
 9. Själv har jag Kenko ATW-045 0,73x det funkade utmärkt och det går att zooma utan att kvalitet blir suddigt. Annars har jag Razor fisheyes och den funkade också utmärkt och går inte att zooma eftersom då blir kvalitet suddigt.
 10. Det ser lovande ut faktiskt! Nu blir man sugen att bygga en egen steadycam också :)
 11. Någon som vet hur man komprimerar högkvalitet och lågt mb som möjligt, så man kan ladda hem direkt på webbsidan och se på trailern precis som dom flesta trailer som finns på http://www.apple.com/trailers/
 12. Min videoredigering PC: 3200+ AMD XP Barton 1,5 GB DDR400 400 GB totalt S-ATA hårddiskar ATI 9800pro eller WildCat VP870 (beror på om jag ska spela också eller kör enbart program)
 13. Händelser hela tiden i filmen gör det mer action att se på, good work!
×
×
 • Create New...