Gå till innehåll

flame

Medlemmar
  • Inlägg

    11
  • Blev medlem

Utmärkelser för flame

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Konversationsstartare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Tack för svaret! Ska testa det. Fast jag har hört att det finns nån "Burn film" effekt som ska likna att filmen smälter (som när den fastnar i en projektor). Kan det finnas någon sådan för Premiere 1.5?
  2. Någon som kan göra det i Adobe Premiere?
  3. Tack. Någon som har tips på hur man gör i Adobe Premiere 1.5 Pro?
  4. http://www.trainspotters.se/misc/dv.mpg Det röda som kommer in vid kanterna i andra delen av klippet figurerar ofta i skate- och snowboardfilmer och är sjukt cleant att göra som övergång. Vad heter metoden/effekten man använder? Och hur göra? Tack på förhand!
  5. Jag ska göra en musikvideo (hiphop/rap) åt en vän. Vet att jag ska filma den med DV, och slutreslutatet ska vara svartvitt (kanske med något brunt filter) samt 16:9 format. Jag har lite ideer på hur den ska se ut, men jag har bara hållt på med skateboard- och snowboardfilmande förr, så jag känner mig lite ställd. Finns det tips på sidor med hjälp att skriva manus för musikvideo osv? Vill även ha tips hur jag redigerar den bäst. Tack på förhand Eric
  6. flame

    sture - teaser

    riktigt cool hur har du gjort den, vad har du arbetat med?
  7. Tack för kritiken! Lite undermedvetet CKY-inspirerat kanske, fast inget vi har tänkt på... Filmandet för nästa har redan påbörjats. http://www.randombastards.com är uppdaterad.
  8. What up alla! Hösten är här, ny snowboardsäsong är på g och konstsnön börjar falla på metallen i parkerna i fjällen, så vad är bättre än lite footage från förra säsongen? --> http://dietyl.mine.nu/flam3/rbvol1/ Filmen är en dryg kvart och producerad av undertecknad. Den bjuder på bl a. snowboardjibbin' och skateboardåkning från Tärnaby, Hemavan, Norge, Umeå, Stockholm, Chamonix och Storuman. Efter ett knappt 50-tal löjligt billigt sålda och bortgivna DVD's så lägger vi ut filmen för allmän nerladdning (ain't in it for the cash, går back hur som helst). Den kommer även att gå att köpa i shoppen på http://snowboard.mine.nu/ och eventuellt på Stale i Umeå för en billig slant. Filmen är mest en teaser för vad som kommer i framtiden och ett resultat av att vi har haft videokamera med oss vid div. aktiviteter. För den som föredrar DVD så finns en .img-fil på en dryg gigabyte att uploada till de som har en ftp uppe... Featuers på DVD'n är interaktiva menyer, extramaterial och scenval. Riders: Hannes Sigrell, Eric Hörstedt, Jocke Prytz, Ante Jonsson, Nils Wikberg, Fredrik Warell m fl. Soundtrack: Eyedea & Abilites - Now Brother Ali - Champion Cunninlynguists - Southernunderground RJD2 - Take The Picture Off Method Man feat. Raekwon - The Turn Nancy Sinatra - Bang Bang Souls Of Mischief - Make Your Mind Up Ladda hem den, skriv ut omslaget, ge till polare, strunta i att göra nåt av det, whatever... Enjoy! / Alla inblandade http://69.50.191.5/~joregoa/flame/rbvol1/random.bastards.vol1.divx.avi (mirror @ 69.50.191.5) http://dietyl.mine.nu/flam3/rbvol1/random.bastards.vol1.divx.avi (mirror @ dietyl.mine.nu) http://dietyl.mine.nu/flam3/rbvol1/final-random_bastards_dvd_volume_one.jpg http://69.50.191.5/~joregoa/flame/rbvol1/final-random_bastards_dvd_volume_one.jpg (mirror) http://dietyl.mine.nu/flam3/rbvol1/ (temp mirror) http://69.50.191.5/~joregoa/flame/rbvol1/ (temp mirror 2) Ride to live, live to ride!
  9. flame

    bästa dvd+r skivan

    http://www.wesellcd.com har du +/- btrännare skulle jag rekommendera att bränna dvd-r. jag tycker premium dvd-r 4x 100-pack är nice... 550 kr.
  10. [citat=jns]har du kollat hur det ser ut på Tv:n? Ett smidigt sätt att testa hur dvd:n beter sig är att ibland bränna ut den på en DVD-rw, så slipper man slösa på skivor.[/citat] Ehum, eller så använder man bara D-Tools?
×
×
  • Skapa nytt...