Jump to content

Aettan

Members
 • Content Count

  358
 • Joined

Community Reputation

10 Good

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Har du testat att ljussätta ordentligt för när jag testar med min gopro 6 så kommer jag i alla fall fram till en decimeter utan att den suddar till bilden.
 2. Det kan nog bero på ditt capturekort också för inte alla var eller är inte så bra. Jag köpte Easycap usb donglar och dom var nog bland dom bästa men det fanns förfalskningar dom sög.
 3. Testa med trögflytande superlim som är lite lättare att kontrollera och att handskas med.
 4. Redigera det gör du busenkelt i Davinci Resolve
 5. Jag tror du hittar bra info om du söker på youtube
 6. Nu blir jag lite fundersam när jag tittar på den här gamla tråden igen. När jag tittar på filmerna från 8an som du länkar in så ser man ju tydligt att kvalitén är lite sisådär ärligt talat och kommer inte ens i närheten av vad en vanlig mobil av känt märke klarar och nån skillnad mot 6an som jag har finns inte överhuvudtaget, förr tvärt om faktiskt. Den här är tagen med en vanlig nalle och när det har mojjat till sig lite så är det bättre faktiskt. Här är en med en blackmagic cinema pocket camera (1080 versionen) och då blir det riktigt tydligt att en gopro in
 7. Nu kan man nog lugnt köpa den billigaste Mac Mini M1 den verkar kunna kicka rumpa på det mesta även den billigare versionen. Den lirar up Red Raw 6k filer med effekter utan problem.
 8. Aettan

  Slider

  Sälj slidern igen. En bra nalle och en billig gimbal från kjell o komp duger gott till reklam och så redigerar du i Resolve och kör med stabilizern om det eventuellt ändå skulle behövas så är det klart.
 9. What a total BS Davinci Resolve is the KING
 10. Som anhörig till familjemedlem har du rätt till att jobba 48 timmar i veckan vilket bör ge en helt ok lön. Jag jobbar åt min fru som har MS via Humana sedan 2005 och det har funkat bra. Lägg passen dagtid så slipper du en massa strul
 11. Tänkte testa denna mick med utbytbara kapslar. Jag har flera av samma sort men utan möjlighet att byta kapslarna som funkar kanon bra för en hundring billigare. https://www.gear4music.se/sv/Inspelning-and-datorer/SubZero-Pennkondensatormikrofon-med-Utbytbara-Kapslar/3DW8 Här är dom i en snabb test från en livestream om att mecka med gitarrer.
 12. Davinci Resolve har nått fram till version 16 så lite finns inte längre. Movavi funkar
×
×
 • Create New...