Jump to content

Aettan

Members
 • Posts

  365
 • Joined

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Aettan's Achievements

Rising Star

Rising Star (9/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. It is easy the answer is the free version of Davinvi Resolve
 2. Vet inte hur det påverkar just pocket 4k men på mina pocket og och Panasonic G7or så kör jag både och beroende på lins och fattning. Köper jag nån ny beggad skoj lins så slutar det ofta med att jag vill kunna använda den på alla mina kameror även min BMCC 2.5k med EF fattning. Jag livestreamar också en del så där kan man också ha nytta av adapters och speedboosters.
 3. Det här är från ett tag sedan när jag plinkade lite gitarr för att testa om det finns nåt lagg att tala om vilket jag inte tycker att det finns. Det är live rakt ut på nätet och sen hemladdat igen för att klippa bort dom värsta skräp bitarna och så upp på youtube. Med en sån rundgång borde lagget vara väldigt synligt tycker man.
 4. Det borde vara kameran för mina två atem mini har inget lagg man stör sig på.
 5. Har du testat att ljussätta ordentligt för när jag testar med min gopro 6 så kommer jag i alla fall fram till en decimeter utan att den suddar till bilden.
 6. Det kan nog bero på ditt capturekort också för inte alla var eller är inte så bra. Jag köpte Easycap usb donglar och dom var nog bland dom bästa men det fanns förfalskningar dom sög.
 7. Testa med trögflytande superlim som är lite lättare att kontrollera och att handskas med.
 8. Redigera det gör du busenkelt i Davinci Resolve
 9. Jag tror du hittar bra info om du söker på youtube
 10. Nu blir jag lite fundersam när jag tittar på den här gamla tråden igen. När jag tittar på filmerna från 8an som du länkar in så ser man ju tydligt att kvalitén är lite sisådär ärligt talat och kommer inte ens i närheten av vad en vanlig mobil av känt märke klarar och nån skillnad mot 6an som jag har finns inte överhuvudtaget, förr tvärt om faktiskt. Den här är tagen med en vanlig nalle och när det har mojjat till sig lite så är det bättre faktiskt. Här är en med en blackmagic cinema pocket camera (1080 versionen) och då blir det riktigt tydligt att en gopro inte hänger med oavsett modell.
 11. Nu kan man nog lugnt köpa den billigaste Mac Mini M1 den verkar kunna kicka rumpa på det mesta även den billigare versionen. Den lirar up Red Raw 6k filer med effekter utan problem.
×
×
 • Create New...