Gå till innehåll

VipeR

Medlemmar
  • Inlägg

    32
  • Blev medlem

Allt postat av VipeR

  1. VipeR

    Vfx [00:26]

    Jo, röken och det försökte jag så gott jag kunde med att få det så verkligt som möjligt, men jag fattar inte varför det blir så, jag försökte länge med det men ändå blir det så. @Mega99: Med färgspikarna i början, menar du precis i början då jag går ut? För det ska vara som att man blir bländad, men jag kanske tog i för mkt där Tack för svaren, alltid bra med ett par nya ögon att se ens projekt ;)
  2. VipeR

    Vfx [00:26]

    En kort VFX snutt, det finns direkt ingen story. Vill bara se vad ni tycker och vad som kan förbättras
  3. VipeR

    Film dokumentär

    Jag undrar om någon av er känner till en dokumentär, serie eller dylikt om hur en stor budget film görs, från start till slut? Skulle vara kul och se hur professionella film makare gör. Jag är mycket tacksam om någon kunde hjälpa mig :)
  4. VipeR

    Blackscreen

    ok, jag fattar, tack för svaret :D
  5. VipeR

    Blackscreen

    Jag har funderat på en sak. Det är ju såhär, att i t.ex After Effects så betyder svart genomsynligt, och vit helt synligt. Alltså, om man skulle ha en animering på en svart bakrund så kan man ändra screen mode och få animeringen på lagret under, om ni förrstår vad jag menar? Det blir alltså som en greenscreen. Vad jag då undrar är om man, istället för en greenscreen (som man måste keya ut) och använda en svart backrund bakom något objekt (då behöver man inte keya ut den, utan bara ändra screen mode). Kanske skulle värt att testa? Tankar?
  6. VipeR

    ? (arty/mysko/skräck)

    Jag gillade verkligen denna! Får man fråga vart du fick ljuden ifrån? Mycket bra *applåderar* :)
  7. VipeR

    Val av Kamera micar

    Efter mycket info letande och lyssnande på referens inspelningar, har jag valt Röde videomic Tack för tipsen ;)
  8. Som jag sagt tidigare, riktigt snyggt och informativt! Kul att hjälpa till ;)
  9. Testa att duplicera (tror det e ctrl + D) layern och sedan rotera kopian.
  10. Motion track är enklare om det inte är för snabba rörelser. Har själv haft problem med motion track när punkterna flyger över hela bilden. Så om ansiktet skulle röra sig för snabbt, kan du själv bara gå in och ändra mask formen manuellt.
  11. Hallå alla teknik vetare :P Jag hade tänkt att köpa extern mic till min Panasonic NV-GS500 Jag har kollat runt lite, och sett att Röde verkar vara bra. På Cyberphoto finns det även panasonics egna som är stereo, men de kostar mer. Panasonic VW-VMS2 Jag ville bara höra vad ni anser, vilken som verkar bättre. Om det är värt att betala mer för panasonics. Tack för svar :)
  12. VipeR

    Gamla film juveler

    Jo jag gillar verkligen gamla botten filmer som man kan skratta åt ;) Jag kanske va lite otydlig. Men filmer som är bra (eller riktigt dåliga ;)) som kan lära mig om film historia, och allmänt om film. Jag breddar mina vyer :) Tack så mycket för tipsen! Nu har jag att göra! :D
  13. Hallå alla! Som en som har blivit film intresserad på riktigt nyligen, så skulle jag vilja se lite äldre film juveler. Så posta dina gamla "måste ses" filmer! :) Förklara även vad du tycker är bra med filmen
  14. Som sagt, dåliga klipp, dåliga ljud. Var ni tvugna att skrika så mkt? Dåliga effekter. Dåligt skådespeleri. Ja.
  15. Ta det lugnt! Du postade ju tråden nyligen, ha lite tålamod! Till filmen, Jag fattade inte riktigt vad som hände. Det var bara scener på de två assassinerna (som jag uppfattade det) som gick och hoppade lite, sedan blev de skjutna. Bygg upp filmen. Om ni ska göra en sån här film kanske det är lite bättre med dialoger. Hoppa inte in i händelserna direkt. Jag hade lite mer, men det är sent :)
  16. Riktigt snyggt, och proffsigt ;) Inte min musiksmak, men jag fick en skön känsla videon :)
  17. VipeR

    The last man standing

    Wow, trodde inte denna tråden skulle poppa upp igen :) Tack, Jag ska när jag har köpt Firewire kort ;)
  18. VipeR

    Problem med NV-GS500

    Lol, alldrig, denna kmr jag hålla hårt om ;)
  19. VipeR

    Problem med NV-GS500

    Jo, jag hade bara packat upp den, laddat batteriet och när jag starta den så var den trasig. Känns lite B bara, eftersom jag hade tänkt att ha den nu i veckan.
  20. *suck* Så, jag hade beställt en NV-GS500 och fick den idag. Jag laddade batteriet, körde in ett band och skulle testa den. Då av all skräck så var LCD skärmen helt vit. Inga menyer, ingen bild, bara den obehagliga ögonborrande vita flimriga färgen. Inte äns sökaren funkar. Den är mer vit med svarta ränder. Så jag ville se om någon här inne är teknisk nog att veta vad problemet är? Det har som sagt varit en besviken dag, och jag hoppades att ni kunde sprida ljus på detta innan jag lämnar in den på reparation. Tackar för den hjälp eller medkänsla jag får :)
  21. VipeR

    The last man standing

    Lite lumpen grejjer, hjälm och luftgevär gör susen ;)
  22. Hallå alla! Jag och två till har gjort en liten bloody omaha inspererad film på 5 min. Den utspelar sig i ww2. Eftersom den är mer en effekt och lära-sig film så är storyn kanske inte den bästa, men jag hoppas ni tycker den är underhållande. Jag använde After effects för effekterna och till att rotoscopa med. Jag blev inte jätte nöjd med övergången till slow-motion i slutet, så om någon har ett tips på en bra övergång så skulle jag bli väldigt glad :) Vill gärna höra kritik!
  23. VipeR

    Nv-gs330

    Jo min dator klarar nog HD redigering. Då är det bara och skrapa ihop pengarna :D Tack så jätte mycket, jag är riktigt tacksam för svaren! Hampusforev forever! :P
  24. VipeR

    Nv-gs330

    Tack för svaret! Jag har kollat runt lite och blivit intresserad av två kameror: nv-gs500 och hv 20/30 Undrar vilken som är bäst för att göra amatör filmer med, och om det är något specielt att tänka på med CMOS sensor? Tack för hjälpen :)
  25. VipeR

    En film

    Efter förfrågan, så visar jag min film Den gjorde vi som skol projekt. Skall inte tas för seriös, jag ville få med lite b-films element. ;) Eftersom det var med skolan hade vi en jäkligt tight tids plan, det kan ses mellan två scener. Ville bara förklara det :) Konstruktiv kritik är välkommen! EDIT: Det finns en tvåa, men den blev inte så bra, så jag struntar i att göra ett inlägg för den
×
×
  • Skapa nytt...