Jump to content

VipeR

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Jo, röken och det försökte jag så gott jag kunde med att få det så verkligt som möjligt, men jag fattar inte varför det blir så, jag försökte länge med det men ändå blir det så. @Mega99: Med färgspikarna i början, menar du precis i början då jag går ut? För det ska vara som att man blir bländad, men jag kanske tog i för mkt där Tack för svaren, alltid bra med ett par nya ögon att se ens projekt ;)
 2. En kort VFX snutt, det finns direkt ingen story. Vill bara se vad ni tycker och vad som kan förbättras
 3. Jag undrar om någon av er känner till en dokumentär, serie eller dylikt om hur en stor budget film görs, från start till slut? Skulle vara kul och se hur professionella film makare gör. Jag är mycket tacksam om någon kunde hjälpa mig :)
 4. VipeR

  Blackscreen

  ok, jag fattar, tack för svaret :D
 5. VipeR

  Blackscreen

  Jag har funderat på en sak. Det är ju såhär, att i t.ex After Effects så betyder svart genomsynligt, och vit helt synligt. Alltså, om man skulle ha en animering på en svart bakrund så kan man ändra screen mode och få animeringen på lagret under, om ni förrstår vad jag menar? Det blir alltså som en greenscreen. Vad jag då undrar är om man, istället för en greenscreen (som man måste keya ut) och använda en svart backrund bakom något objekt (då behöver man inte keya ut den, utan bara ändra screen mode). Kanske skulle värt att testa? Tankar?
 6. Jag gillade verkligen denna! Får man fråga vart du fick ljuden ifrån? Mycket bra *applåderar* :)
 7. Efter mycket info letande och lyssnande på referens inspelningar, har jag valt Röde videomic Tack för tipsen ;)
 8. Som jag sagt tidigare, riktigt snyggt och informativt! Kul att hjälpa till ;)
 9. Testa att duplicera (tror det e ctrl + D) layern och sedan rotera kopian.
 10. Motion track är enklare om det inte är för snabba rörelser. Har själv haft problem med motion track när punkterna flyger över hela bilden. Så om ansiktet skulle röra sig för snabbt, kan du själv bara gå in och ändra mask formen manuellt.
 11. Hallå alla teknik vetare :P Jag hade tänkt att köpa extern mic till min Panasonic NV-GS500 Jag har kollat runt lite, och sett att Röde verkar vara bra. På Cyberphoto finns det även panasonics egna som är stereo, men de kostar mer. Panasonic VW-VMS2 Jag ville bara höra vad ni anser, vilken som verkar bättre. Om det är värt att betala mer för panasonics. Tack för svar :)
 12. Jo jag gillar verkligen gamla botten filmer som man kan skratta åt ;) Jag kanske va lite otydlig. Men filmer som är bra (eller riktigt dåliga ;)) som kan lära mig om film historia, och allmänt om film. Jag breddar mina vyer :) Tack så mycket för tipsen! Nu har jag att göra! :D
 13. Hallå alla! Som en som har blivit film intresserad på riktigt nyligen, så skulle jag vilja se lite äldre film juveler. Så posta dina gamla "måste ses" filmer! :) Förklara även vad du tycker är bra med filmen
 14. Som sagt, dåliga klipp, dåliga ljud. Var ni tvugna att skrika så mkt? Dåliga effekter. Dåligt skådespeleri. Ja.
 15. Ta det lugnt! Du postade ju tråden nyligen, ha lite tålamod! Till filmen, Jag fattade inte riktigt vad som hände. Det var bara scener på de två assassinerna (som jag uppfattade det) som gick och hoppade lite, sedan blev de skjutna. Bygg upp filmen. Om ni ska göra en sån här film kanske det är lite bättre med dialoger. Hoppa inte in i händelserna direkt. Jag hade lite mer, men det är sent :)
×
×
 • Create New...