Jump to content

thesnowboarders

Members
  • Posts

    346
  • Joined

Everything posted by thesnowboarders

  1. Nu har jag fått ett nytt problem på nacken. När jag för in video från min HV20 till datorn i Vegas 8.0 så döps alla filer till .m2t och jag kan inte redigera dem? Vad ska jag göra?
  2. Dagens toppen grej: Jag ska få praoa hos dem som filmar expidition Robinsson :D
  3. Nej :P För "personen" som kan detta kollar inte i alla och eventuellt så missar han det i ett forum om jag inte har spritt ut det ;)
  4. Jag kopplade firewire kortet längst ner i datorn där bak om du förstår vad jag menar. När jag har DV locked börja det plinga och tjojta. Vad menar du emd fråga 3 :S? I am a sort of Newb :P
  5. Vad tror du jag är utbildad till ;) Du är min "tränings docka" :P
  6. Tack så mycket ^^ Vänder mig nog till The pirate bay där jag kan få hela programmet gratis :) Btw, ska jag ändra från DV i kameran då?
  7. Det gick att föra över men kvalitén var inte så värst bra. Kan man inte föra över det som HD?
  8. Vad är det jag ska av installera? Redigerings programmet? Gärna fler tips eller förslag!
  9. Hahahahahahahahahahahahaha!! Lätt årets skämt :P (Än så länge)
  10. Hej! Jag har nu installerat in ett Firewire kort i min dator som fungerar. Senare när jag kopplar in HV20an med Firewire till datorn och senare går in i WMM säger den att den inte hittar något Device och att den kanske inte är korrekt ansluten. Jag har testat i Vegas 6.0, WMM och Videostudio 9 men ingen av dem hittar videokameran! Min dator: Intel Pentium 4 CPU 3.20GHz 3.19GHz, 2.00GB RAM Vad tusan är felet?! Är det någon inställning som måste vara på/av/ändrad i kameran eller npgot annat? SNÄLLA HJÄLP!!! /Oscar
  11. Here we go again -_- Asså seriöst, går du på ngt? Spooooky vad ska du göra huh?!
  12. Lite Off topic men kanske kan någon hjälpa mig? Jag har installerat in ett Firewire kort i min dator som fungerar. Senare när jag kopplar in HV20an med Firewire till datorn och senare går in i WMM säger den att den inte hittar något Device och att den kanske inte är korrekt ansluten. Vad tusan är felet?! Är det någon inställning som måste vara på/av/ändrad i kameran eller npgot annat? SNÄLLA HJÄLP!!! /Oscar
  13. Hej! Jag har nu installerat in ett Firewire kort i min dator som fungerar. Senare när jag kopplar in HV20an med Firewire till datorn och senare går in i WMM säger den att den inte hittar något Device och att den kanske inte är korrekt ansluten. Vad tusan är felet?! Är det någon inställning som måste vara på/av/ändrad i kameran eller npgot annat? SNÄLLA HJÄLP!!! /Oscar
  14. Jag kommer ju inte vara med men både och tycker jag :)
  15. Jag tycker att innan du köper något så kan du lyssna på mitt tinnitus gratis :) adda min msn; oscar_einstein@hotmail.com
  16. Vissa vet tydligen inte när det är nog och när man ska sluta -_-
×
×
  • Create New...