Gå till innehåll

septictank

Medlemmar
  • Inlägg

    19
  • Blev medlem

Allt postat av septictank

  1. haha, ja då e de inte lätt att kolla på den :D här
  2. här ska ni få se på en ovanligt enkel och bra animering ;) gjorde bilderna i paint och satte ihop de i vegas, men jag antar väl att man lika gärna skulle kunna användt moviemaker till detta :D
  3. tyvärr, de funkade inte heller. ja har ögnat igenom kommandolistan men ja hittar det inte ändå :(
  4. hej! jag har suttit och undrar nu hur man gör för att klippa mitt i ett spår, ljud eller bild spelar ingen roll? jag har sett en polare trycka ned nån knapp samtidigt som han klipper där han vill ha det, men det verkar lögn i helvete att hitta denna knapp :D kan någon hjälpa mig? jag har version 7,0
  5. hallå! finns det någon som vet om ett fungerbart stillbildsprogram till vanlig webcam? jag tänkte börja knixa lite på skoj med detta men får inte tag i något stillbildsprogram. jag hade ett förut men det var medföljande till logitechs cam och den har jag inte kvar tyvärr.
  6. hejsan. Jag undrar om det finns någon som har ett bildörrsstativ att sälja eller om det finns någon som har ritningar på ett sådant? jag har tillgång till ganska avancerad verkstad, så svårighetsgraden på ritningarna spelar ingen roll. Vore tacksam för svar.
  7. någon som har gjort puppets? jävla bra jobb ni gör för övrigt!
  8. septictank

    Freaks

    någon som har sett freaks? den filmen från typ 30-40talet med riktiga invalider i? skulle va kul att få tag i. vet dock ej vad regissören heter. btw, är det någon som har namnet på den 60 minuter långa filmen som togs i ett enda klipp? den har nog också några år på nacken tror jag.
  9. jag har fått tag i en helkroppssele från en fritidsledare nu, så ja ska knixa lite med den och sen kanske jag länkar till bilder så får ni säga vad ni tycker
  10. jag tror nog att idén med en snara som inte pallar vikten låter helt okej. det enda problemet är att få tag i en billig helkroppssele, och det är ju inte det lättaste. någon som har nåt förslag?
  11. hejsan. vet någon om man behöver speciella drivrutiner för att plugga in denna i usb'n? vi har en film på kameran men den vägrar språka med datorn. varken sony vegas eller vanliga moviemaker hittar kameran som enhet. vad gör man? kameran är en canon 3ccd digital video camcorder xm2
  12. ja, det är ju sant. men kan man låta en snara hänga runt halsen samtidigt som övriga kroppen hängen i nån form av sele eller nåt liknande, eller ser det dumt ut tro?
  13. är det någon som har ett bra tips för hur man ska kunna se "hängd" ut (med snara), samtidigt som man har hela kroppen i bild?
  14. hejsan. är det någon som vet hur man tillverkar en relativt trolig docka som ska få falla ner från ett berg, tak etc.? i detta fallet ska väl inte dockan vara i närbild, så den behöver inte vara grundligt detaljerad, men lite realism hade vart skoj. några förslag?
  15. en variant (bara till kortfilm) är ju att inte skriva direkta dialoger i manus, utan att skriva Vad karaktärerna ska ha sagt istället. På så vis får skådespelarna själva improvisera fram dialoger, och det brukar ju bli naturligt. detta är väl kanske inget att rekommendera till långfilmer dock ^^
  16. Finns det något enkelt program som möjliggör att "måla" direkt på filmen? jag har provat några pinnacle, men detta uppfyller inte mina krav riktigt. exempel: jag vill kunna göra en simpel blixt från himlen, och jag vill kunna Måla dit den istället för massa annat joxande. några bra ideér?
  17. septictank

    Film musik

    finns detta till pc också, eller bara mac?
  18. septictank

    Film musik

    rob zombie gör mycket musik som skulle kunna användas i film
×
×
  • Skapa nytt...