Gå till innehåll

DePalma

Medlemmar
  • Inlägg

    9
  • Blev medlem

Utmärkelser för DePalma

Rookie

Rookie (2/14)

  • Första inlägget
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. Hade dom verkligen den typen av datorer 1957 som dom nvände i "labbet"? Varför är det barn som spelar vuxna?! Jag såg första kvarten och det jag vet inte vad jag ska säga egentligen. det är skitkul att ni gillar film och gjorde en egen och om man är barn så är det nog jättekul men att se 11-13åringar som inte kommit i målbråttet springa runt i pappas kavaj och leka james bond eller sitta i skolkemisalen är inte särskilt underhållande. Tyvärr. Kul att ni är engagerade dock.
  2. Skulle bara säga att det var det dåligaste jag har läst i hela mitt liv...jag hatar dej..
  3. Du kommer aldrig bli något inom film så du kan lika gärna ta ur nappen ur munnen och börja med hockey eller något för ditt "manus" var så patetiskt och pinsamt så jag skäms bara jag tänker tillbaka på det!!!!!!!!!!!!
  4. manuset verkade helt okej, jag kom på mig själv när jag läste, de va verkligen bra skrivet men en okej story. Men det kändes som karaktärerna "Lennart och tjejen va lite överdrivna för "gubben" kändes lite överdrivet..."snälla farbrorn"aktig på något vis, han bettede sig mer som barn tänker sig dom och inte som dom är igentligen. Och tjejen verkade också vara lite överdriven på sina sätt, antingen så var hon lugns och formulär eller jättekaxig men små fjortisuttryck. Men manuset var bra, jag tror du har god potential som författare =)
  5. FÖR ATT DET INTE FINNS "HIGH-SCHOOL" I SVERIGE!!!!!
  6. "De spränger ett kärnkraftsverk för att döda alla i staden. Och de själva överlever genom att gömma sig under ett bord" driver du med oss?
  7. altså...hahahahaha du kan faktist spara manuset, det är sjukt roligt att läsa. jag tror många vill se den i komedisyfte....
  8. okej. Det märks att du vill försöker iaf ( tänkte på cam-spin scenen när dom har din " last kiss " fast det går lite väl skakit). Du borde tänka på att inte hålla i kameran så mycket utan ta hjälp av olika stativ för det är inte jättetrevligt att titta på när det känns som man spelat in filmen med en mobilkamera. Sen när hon tog livet av sig: För de första - Om man vill skära av sig pulsådern så måste man skära lodrätt och inte vågrätt som på filmen, skär man sig vågrätt så finns de inge chans att ens komma i närheten av pulsådern ( en tjock vävnad skyddar ). För de andra - hur myket blod förlorade hon innan hon dog? de låg kanske 2- teskedar blod på golvet innan hon dog. Och om det ska uttspela sig i england eller USA (tänke på att dom pratade engelska) så borde du vara mer sträng när dom ska uttala orden, för de lät inte bra alls.
×
×
  • Skapa nytt...