Jump to content

Outerspacer

Members
 • Posts

  69
 • Joined

 • Days Won

  1

Everything posted by Outerspacer

 1. jo vi har ett 60 min band men kommer behöva fler. Tror vi har en liten ljudspeciallistbutik här i östersund som säljer det mesta.
 2. Vart får man tag på DAT-band? Har frågat runt lite men dom påstår att det har försvunnit fast att det fortfarande används proffisionellt.
 3. På blenders hemsida finns det mycket bra beginners tutorials där du lär dig interfacet först. Det var där jag började då jag inte fattade ett dugg hur jag skulle börja! Sen så kan du under byggandets lopp söka på tutorials på google och inkludera det som du försöker få till. Det är så jag har hunkat mig fram:)
 4. Låter skitbra! Du verkar ha allt klart i huvudet hur det ska bli och jag tycker du borde börja skriva ner manuset så man får läsa.
 5. Härligt att höra e93mw! ja.. visst.. men Hannes, tänker vi, är mer en person som är där för att han inte har några vänner. Det framgår inte just nu så bra men vi har en liten scen till som vi ska lägga till som kommer förklara detta lite mer:) I helgen ska vi börja spela in en scen! Känns skitkul! Men skynda då att ge kommentarer!
 6. Oj fan! Jag glömde att skriva om scennummrena! Ni får ha överseende när ni kommer till scen 14 då samma scennummer kommer precis efteråt:P
 7. Här kommer grovmanus v.2!! Tänkt lite på era kommentarer! Mysofoberna_grovmanus_v.2.pdf
 8. Vi hinner inte ändra i manuset allt för mycket för snart ska vi börja spela in så då undrar jag om det finns något i överhuvud taget som ni tycker är bra med manuset? För hittills har det bara varit kritik och det är ju skitbra och jättesnällt men nu hinner vi inte ändra på allt längre. Jag ska lägga upp den nya versionen också alldeles snart. Tack för all respons.
 9. Men tack ändå för bra feedback! Ger extremt mycket kan jag säga! Jo vi har tänkt lägga in nån scen där typ Mats får en kopp kaffe spillt över sig och till en början så blir han helt galen och sånt men man anar ändå att han inte tyckte det var så farligt ändå eller nåt sånt. Det är bara så svårt att få in fina övergångar när det gäller en sån kort film! Så om du har fler förslag på hur vi kan göra det så är det extremt välkommet!
 10. vilket program snackar du om nu?
 11. På den där hemsidan så stod det ju resources och det var ju i stockholm. På metallvaruhuset kunde du ju hitta metallstång.
 12. I sin city vet jag att dom använde en helt unik färg för just det som skulle vara tex rött i slutresultatet. De hade typ neonfärger på läppar och sånt och jag antar att de senare bara gjorde allt svartvitt och lämnade den unika färgen vilken dom sen ändrade till valfri färg med nåt colorreplaceverktyg. Så om du ännu inte har spelat in så tycker jag att du kan tänka på att det inte finns samma färg med i klippet. Se också till at det inte är typ rött för då lämnas det även kvar vissa nyanser av hudfärgen. Bäst vore kanske grönt.
 13. Köp dermavax! Funkar skitbra! Det är en vax som man mjukar upp för att sedan kleta på den på ansiktet elelr vart som helst, skapar en liten utbyggnad av huden så den knappt märks, och sedan skär ett jack eller vad som helst i vaxet! Sedan sminkar du såklart hela ansiktet vitt och sminkar i fejkblod i såret som du kan göra hur äckligt som helst. Använd fantasin. Sedan använd svart smink till att smika på kinderna lite diffust så man ser smalare ut än vanligt och sminka även mörkt i ögongloberna. Om du kan få atg på vita linser så skulle det vara ultimat! Dermavax kan du köpa antingen på internet elelr på en hobbybutik där dom har teatersmink och kostar ca 110 kr. Jag älskar zombies! Lycka till /Bengan
 14. Ja vi hoppas iaf kunna börja i november men det är mest för att få allt att skynda på lite.
 15. Det är ingen reklam på SVT.
 16. Måste bara säga att det finns otroligt många skrivfel i manuset som det är just nu så har överseende i läsandet tills den nya versionen kommer upp. Men fler tips och förlag är fortfarande otroligt tacksamt efetrsom att filmen ska börjas filmas nu i november!
 17. Jag ska tänka på det. Tack för tipset!
 18. Okej, jag är inte så himmla van vid att skiva manus och jag ska försöka få det så lättläst och enligt reglerna som möjligt. Nån gång ska ju vara den första. Jag har också reflekterat över grundidén att de alla är mysofober, det blir på nåt sätt ett platt fall och är inte särsklillt lockande till konflikter, men jag tycker ändå att idén är ju att Mats tappar fobin och då uppstår ju massa konflikter! Men å andra sidan så skulle ju Hannes,som är en ganska oviktig person, kunna vara nån slags infiltratör eller nåt som du sa. Det skulle helt klart vara ett lyft. Eller om man tänker på ett helt annat sätt så skulle ju Carl kunna vara den som lurade in alla i lokalen endast för att undersöka hur de beter sig och att han själv inte alls har mysofibi! Men då måste jag nog ändra på ganska mycket, men vad gör man inte för ett bättre manus? Det stämmer att Mats är huvudpersonen och du har rätt att han förtjänar en mer ingående presentation men det känns trist att släppa taget på scen 2 till 5!! Titeln är mest ett projektnamn, en bättre titel kommer vi nog komma på när filmen är klar, tror inte att vi komer kunna döpa den på riktigt förrens då. Jag är inte säker på hur vi skulle kunna få manuset att bli mer som synopsen, synopsen var ju våran första tanke om filmen men inte den slutgiltiga. Kul att du tyckte om synopsen, jag ska tänka på att försöka lägga in mer av den känslan i filmen. Om du har några förslag så så får du mer än gärna dela dom med mig! Tack att du tog till tid till att reflektera manuset!
 19. Älskar dessa fonts! Mycket sparsmakade och stilrena för att vara gratis! Tack för tipset!
 20. Om du bakar en deg, rullar ihop den till en oval boll i sorleken av ett hjärta, gör fejkblod av sirap, vatten och röd och gul karamellfärg och smetar in bollen totalt i det så får du nåt som skulle kunna likna ett hjärta. Har märkt att deg funkar otroligt bra till all slags innehåll i kroppen. Visst får du ju inte otoliga detaljer men det går ju alltid att modifiera därifrån med slangar och allt möjligt. Själv är jag vegetarian och avstår från allt som har med grishjärtan hur verkligt det än ser ut.
 21. Skriv gärna nåt litet om manuset efter ni har läst det! Skulle jag uppskatta grymt mycket!
 22. Ja precis. Kanske lite överdrivna vinklar men va fan. Sedan vi började projektet har jag fått höra många sjuka historier om mysofober in real life! Själv har jag svårt att förstå när jag själv typ hade ett en dm tjockt dammlager sist jag damsög på mitt rum:P Kanske just därför det lockar att göra denna film!
 23. Här kommer manuset för er som vill läsa och ge kritik. Jag vill gärna att ni är kritiska både i manusskrivandet och i berättandet. Manuset är 12 sidor långt exkl. framsidan och för synopsis, filmlängd och sånt kan ni titta på mitt första inlägg. Mysofoberna-grovmanus_v.1.pdf
 24. Jag känner en kille som bad typ alla sina vänner att gå med i en studie cirkel på studiefrämjandet till deras science fictionfilm, och de fick nog ihop till en ny kamera för 40 000. Men det kom nog pengar från annat håll också.
 25. Tack för din respons och jag hoppas att fler känner för att ge kritik! I manuset framgår det nog på ett mer övergående sätt att hans fobi försvinner och jag tror inte att kommer kännas som över en natt. Du har rätt i att han fobi borde ligga i ett tag till och att den borde vara mer djuprotad och självklart spegla sig på Kim. Om någon är intresserad av att läsa manuset på 12 sidor så säg bara till.
×
×
 • Create New...