Jump to content

axel lindelof

Members
 • Posts

  12
 • Joined

Personlig information

 • City
  Vaggeryd
 • Job/title
  Skolan...:P
 • Name
  Axel Lindelöf

Filmskapande

 • Interests
  Hockey, golf o´film

axel lindelof's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Jag har också varit med och sett att man kan få riktigt snygga explosioner med hjälp av en "smällare" och en mjölpåse. du sa tidigare att inte kinapuffen fungerade.. den är aldeles för klen, vi använde en signalsmällare. de är väldigt kraftiga men jag tror man behöver licens på dem. så om du kan få tag på signalsmällare så kan det nog bli riktigt bra.! Lycka till å skriv om du kommer på ngn annan bra metod för en explosion.!
 2. har använt soft air guns och de ser verkliga ut på film....
 3. Okey men vet någon om det finns någon tutorial till blender att ladda ner eller köpa? Ingen som vill beskriva lite bättre hur man sedan gör om man ska göra en kula som åker förbi en i slowmotion i blender?
 4. Okey. Jag har Blender om det funkar?? ska försöka lära mej det lite bättre. tack för hjälpen
 5. Men jag har Adobe Encore... Hur gör man i det programmet då för att göra en meny! vore tacksam om ni kunde skriva ganska noga hur man ska göra!
 6. Tjena! Vet att det finns fler trådar som handlar om detta mna har inte fått något riktigt svar som jag vill ha! Undrar om det är någon som vet hur man lägger in en kula i en film. Typ att man skjuter mot någon som t.ex duckar och ser kula åka förbi i slowmotion med typ ljudvågor eller vad det är runt omkring kulan. Vore bra om man fick reda på det! Tack på förhand
 7. Vi använder vanligt teaterblod. Brukar funka bra.. annars är det som de säger att lite karamellfärg och sirap och sånt. har hört att vissa använder lingonsylt och trar bort bären. men vet inte om det är så bra! du får testa dig fram och se vad du tycker!
 8. Okey.. de var inte illa! Läste i tidningen idag att det var ett par killar som skulle spela in en skateboard-film och de fick bidrag från studiecirkeln. Ni vet inte vilka som ger ut det osv.? Bor i närheen av jönköping så det kanske inte är samma personer som ger ut bidragen. Om någon vet var jag ska vända mig så vore det bra! Tack
 9. Okey.. Men det är ingen som vet något gratisprogram. behöver inte vara så avancerat. det viktigaste är att man kan göra några enkla menyer. Har hört från kompisar att det finns mallar att använda. Tyvärr vill de inte berätta hur de gjorde, är rädda att jag ska göra likadant. men ska snacka med dem igen och se lite. men tack om ni har tips! Tackar
 10. Tjena!! Ska snart göra en film me mina polare. Håller på att förbereda lite innan med både rekvisita och ställen att vara på. Vi har ett litet problem bara, det behövs lite pengar. Har hört att någon har snackat om att man kan få ett bidrag av studiecirkeln eller nått? Stämmer det? Behöver svar från er som vet! Tack!
 11. Jaa, asså det ska vara en DVD-meny. En sådan du kan välja subtitel och scener och sådant på. vet du något bra program och hur man gör det? Tack på förhand
 12. Hej! Jag å några polare ska göra en film strax. Jag undrar bara om någon vet hur, och vilket program man använder för att göra en så kallad meny i början av en film? någon som vet? är nybörjare så skulle behöva lite hjälp!
×
×
 • Create New...