Jump to content

TheManWithTheHat

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

Everything posted by TheManWithTheHat

 1. Hade äran att göra en musikvideo åt artisten LVRK nyligen, här är videon!
 2. Se filmen här: Hejsan! Här kommer en kortfilm jag regisserat och producerat och som jag hoppas kan vara av intresse! filmen har setts på en rad festivaler både i Sverige men även i USA, då under namnet "Watchers" Kort om filmen: " Han gömmer sig bakom gardinen. Han ser ut mot gården. De bevakar hans lägenhet. De ser allt. De hör allt. Herr Lundgren har flyttat in i en lägenhet i ett svenskt bostadsområde. Han ångrar sig. Han ångrar sig så ini helvete..." Official Selections: Queen City Film Festival - Maryland, USA Västerås Filmfestival - Västerås
 3. Tackar och bockar! väldigt kul att höra! a angående längden fanns inte mycket vi kunde göra eftersom låten är just den längden. :)
 4. Tack så hemskt mycket! det betyder mycket för mig att du gillar vårt projekt!! Vi byggde filmen utifrån låten som är 14 minuter, därav längden. Tack för synpunkterna dock! konstruktiv kritik är alltid bra för att få en att växa som konstnär! :)
 5. Länk: http://imageshack.com/a/img908/8300/yGiipl.png http://imageshack.com/a/img633/1308/IEDQFs.png http://imageshack.com/a/img633/6108/3NXogo.png Ett konstprojekt som innefattar en rad kreativa människor, bland annat Ölandsmusikern Magnus Bergman, sångerskan Saga Björling, musikerna Mats Billinger, Federico de Costa och Andreas Lundhäll mfl. Natten är ett epos, en låt, men också en konstfilm med samma namn. Filmen ifrågasätter samhället vi lever i och den inverkan vi har på oss själva, på planeten och hur vi egentligen lever våra liv. Vad är egentligen viktigt? Filmen har ta
 6. En mysig liten teaser som gjordes i samarbete med Magnus Bergman för att ge ytterligare uppmärksamhet till hans projekt "musik i världsarvet"
 7. Tatueringar, bilar, motorcyklar, konst, magiker och mycket mer! En kort teaser vi gjorde nyligen för ett evenemang.
 8. Vår youtube-kanal ger sig an lite klassisk hack and slash/adventure! kika gärna!
 9. Sista delen i ett projekt jag och en kompis jobbat på, som jag redigerat.
 10. En underhållande video jag nyligen redigerade när en kompis spelar och kommenterar Amnesia - a Machine for Pigs Jag har försökt redigera videon kreativt och lagt fokus på humorn i det min kompis säger.
 11. http://i.imgur.com/BWFhPJ0.png http://i.imgur.com/5Xx8nwl.jpg http://i.imgur.com/XBzsMhv.jpg Ett musikvideo-jobb som nyligen slutfördes, i samarbete med Magnus Bergman. Originalmusik: Magnus Bergman. Filmen är producerad av Anno 800 år 2014. I rollerna ser vi Reymond Hultberg, Nicklas Doverdal, Mattias Ödmark, Steve Östmark, Viktor Persson och Niklas Nieminen. Programmeringen av koderna som syns i filmen sköttes av Viktor Henriksson. Manuset är skrivet av Viktor Persson och Niklas Nieminen, baserat på låten "Är du avprogrammerad" av Magnus Bergman, från hans kommande album.
 12. Det var lite svårt att tyda vad du ville säga med filmen, sen tycker jag att det blir lite in-kontinuerligt när texten först skrivs bokstav för bokstav för att sedan skrivas ord för ord eller mening för mening. Den lilla symbolen bredvid markören när texten skrivs är också en aning irriterande. En annan font kanske? men det är en smaksak. Den var i övrigt underhållande även om jag inte är riktigt säker att jag hängde med. bilderna från båten är bitvis väldigt stämningsfulla, det gillas! Det var väl det jag hade att säga!
 13. Jo absolut finns det stora skillnader stundtals, men konceptet är ändå väldigt likt då du tar Pokémon till verkliga livet. Du har en annan stil men konceptet är snarlikt. Men man behöver inte alltid ha super-originella idéer, det var bara en fotnot.
 14. All right, tackar! bra att researcha lite, röken är en väldigt liten detalj för filmen, mer en kul detalj för att ge atmosfär.
 15. Vi vill skapa en surrealistisk, rökig känsla. Så vi är öppna för förslag. Vi tänker ha lite stumfilmskänsla på produktionen. rök som skapar ljus-pelare vore fantastiskt. Jag spånar bara lite här efter kundens och våra egna tankar. Är inte väldigt insatt i rök-effekter. Därför frågar jag runt i forumet.
 16. 3D:n är stundtals riktigt bra, bland annat på Magnemite. Men idén känns lite som den redan är gjord av Smosh.
 17. Alltså jag tycker röken brukar ha tendens att se ut som grådaskig dimma, det är det jag syftar på. Vi kommer vara i en väl-upplyst frisörsalong.
 18. Haha, kul att se fler projekt från årets Noomaraton, vi var klara runt 5 på morgonen med vår film, gillar att både ni och vi gick på temat droger i våra filmer. Lite tystlåten film vad gäller ljudbilden, men annars bra jobbat tycker jag! :) Vår film ligger också på forumet om du är nyfiken. "Noomaraton - Verklighetskontakt"
 19. Har också funderat en hel del på om ljussättning skulle hjälpa. Vi använder vanligtvis oftast fotoljus (umbrella-lights) när vi ljussätter. Mer tips mottages tacksamt!
 20. Hej! Vi är i planerings-stadiet av ett filmjobb där vi skulle behöva rök. Vi har en rökmaskin till hands men problemet är ju att rök inte brukar ge vidare mycket effekt på film. Vi funderade på att bygga en så kallad "fog chiller" där röken alltså blåses igenom en islåda och på så vis stannar som en dimma längs golvet, men jag är osäker hur väl det kommer funka. Vad har ni för tips på att få rökmaskinen att verkligen ge effekt på film? Vi är inte specifikt endast ute efter "golv-rök" utan bara att ge en lite surrealistisk, magisk atmosfär.
 21. http://i.imgur.com/NEleAnV.jpghttp://i.imgur.com/DNbKNyI.jpghttp://i.imgur.com/EpszKjn.png Här är en film som jag och en vän regisserade och producerade som bidrag till "Noomaraton", en filmtävling när man på 24 timmar ska göra en film efter vissa kriterier, vi fick temat "sanning och konsekvens" och tre platser, samt tre föremål. Platserna var i en klubblokal, i en hiss och under ett träd, föremålen var ett läppstift, en kontakt och en karta. Här är vårt färdiga resultat efter noga finputsande. Vi är medvetna om att vi bryter 180-graders-regeln, det var ett medvetet val för att öka förvir
 22. Häftigt! ska bli spännande att se slutprodukten! Jag tyckte stundtals texterna kunde bli lite för mycket, en lite mer smutsvit eller oerhört ljus grå nyans kanske skulle tona ner skrikigheten i texterna, vet inte? Älskar Amnesia-spelen, en kompis och jag jobbar på en playthrough av tvåan, finns här på Voodoo Film, sök efter Amnesia så hittar du den nog. :)
 23. Jag tycker beskrivningen jag författade på engelska bäst beskriver mitt projekt, så här följer beskrivningen på engelska: "One night I had a peculiar dream. I woke up feeling confused, and slightly nauseous. The dream wouldn't leave my concience, so I felt like I had to somehow reconstruct it in the form of art, and here, months later, is the final product. Free to interpret in any way." Jag har försökt fånga känslan av drömmen så väl jag bara kan, och har slitit hårt för att få till rätt känsla och ljud i filmen. https://www.youtube.com/watch?v=gyNu...Su3wWET4itGW1g Min film fick
×
×
 • Create New...