Jump to content

TheManWithTheHat

Members
 • Content Count

  32
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hade äran att göra en musikvideo åt artisten LVRK nyligen, här är videon!
 2. Se filmen här: Hejsan! Här kommer en kortfilm jag regisserat och producerat och som jag hoppas kan vara av intresse! filmen har setts på en rad festivaler både i Sverige men även i USA, då under namnet "Watchers" Kort om filmen: " Han gömmer sig bakom gardinen. Han ser ut mot gården. De bevakar hans lägenhet. De ser allt. De hör allt. Herr Lundgren har flyttat in i en lägenhet i ett svenskt bostadsområde. Han ångrar sig. Han ångrar sig så ini helvete..." Official Selections: Queen City Film Festival - Maryland, USA Västerås Filmfestival - Västerås
 3. Tackar och bockar! väldigt kul att höra! a angående längden fanns inte mycket vi kunde göra eftersom låten är just den längden. :)
 4. Tack så hemskt mycket! det betyder mycket för mig att du gillar vårt projekt!! Vi byggde filmen utifrån låten som är 14 minuter, därav längden. Tack för synpunkterna dock! konstruktiv kritik är alltid bra för att få en att växa som konstnär! :)
 5. Länk: http://imageshack.com/a/img908/8300/yGiipl.png http://imageshack.com/a/img633/1308/IEDQFs.png http://imageshack.com/a/img633/6108/3NXogo.png Ett konstprojekt som innefattar en rad kreativa människor, bland annat Ölandsmusikern Magnus Bergman, sångerskan Saga Björling, musikerna Mats Billinger, Federico de Costa och Andreas Lundhäll mfl. Natten är ett epos, en låt, men också en konstfilm med samma namn. Filmen ifrågasätter samhället vi lever i och den inverkan vi har på oss själva, på planeten och hur vi egentligen lever våra liv. Vad är egentligen viktigt? Filmen har ta
 6. En mysig liten teaser som gjordes i samarbete med Magnus Bergman för att ge ytterligare uppmärksamhet till hans projekt "musik i världsarvet"
 7. Tatueringar, bilar, motorcyklar, konst, magiker och mycket mer! En kort teaser vi gjorde nyligen för ett evenemang.
 8. Vår youtube-kanal ger sig an lite klassisk hack and slash/adventure! kika gärna!
 9. Sista delen i ett projekt jag och en kompis jobbat på, som jag redigerat.
 10. En underhållande video jag nyligen redigerade när en kompis spelar och kommenterar Amnesia - a Machine for Pigs Jag har försökt redigera videon kreativt och lagt fokus på humorn i det min kompis säger.
 11. http://i.imgur.com/BWFhPJ0.png http://i.imgur.com/5Xx8nwl.jpg http://i.imgur.com/XBzsMhv.jpg Ett musikvideo-jobb som nyligen slutfördes, i samarbete med Magnus Bergman. Originalmusik: Magnus Bergman. Filmen är producerad av Anno 800 år 2014. I rollerna ser vi Reymond Hultberg, Nicklas Doverdal, Mattias Ödmark, Steve Östmark, Viktor Persson och Niklas Nieminen. Programmeringen av koderna som syns i filmen sköttes av Viktor Henriksson. Manuset är skrivet av Viktor Persson och Niklas Nieminen, baserat på låten "Är du avprogrammerad" av Magnus Bergman, från hans kommande album.
 12. Det var lite svårt att tyda vad du ville säga med filmen, sen tycker jag att det blir lite in-kontinuerligt när texten först skrivs bokstav för bokstav för att sedan skrivas ord för ord eller mening för mening. Den lilla symbolen bredvid markören när texten skrivs är också en aning irriterande. En annan font kanske? men det är en smaksak. Den var i övrigt underhållande även om jag inte är riktigt säker att jag hängde med. bilderna från båten är bitvis väldigt stämningsfulla, det gillas! Det var väl det jag hade att säga!
 13. Jo absolut finns det stora skillnader stundtals, men konceptet är ändå väldigt likt då du tar Pokémon till verkliga livet. Du har en annan stil men konceptet är snarlikt. Men man behöver inte alltid ha super-originella idéer, det var bara en fotnot.
×
×
 • Create New...