Jump to content

2biasMotion

Members
 • Posts

  48
 • Joined

Personlig information

 • City
  Malmö
 • Job/title
  Sökande/studerande
 • Name
  Tobias Nilsson

Filmskapande

 • Influences
  Anthony Dod Mantle, Danny Boyle
 • Gear
  Canon 60D, Final Cut Pro, After Effects, Photoshop, Soundtrack Pro, MAC, Encore, Cinematools, Motion.
 • Interests
  Film, film och film.

2biasMotion's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Hejsan. Jag heter Tobias och arbetar som filmansvarig på ett media företag som heter Avyno. Vi är i slutplaneringen av vårt kommande projekt och söker nu statister för inspelning mot slutet av nästa vecka. Främst söker vi: *Tre tjejer med dansbakgrund. *Tre tjejer som ska bära kostym. *Tre killar som ska bära kostym. Tyvärr kan vi inte ge någon ersättning för detta, däremot erbjuder vi kaffe, god erfarenhet och en otroligt rolig inspelning med ambitiösa människor! Tveka inte på att höra av er! Tobias Nilsson www.avyno.se
 2. Tack för kommentaren. Jo du har en poäng. Det jag valde att ha där är att hon reagerar på att hennes granne låter. vilket får henne att fokusera mer på golvet när hon hör ljuden senare i tro om att det är hennes granne igen vilket håller hennes blick ifrån taket tills slutet. :) Det var min tanke iaf. :)
 3. Hej! Tobias heter jag och har nyss gjort färdigt min film VESTIGIUM som handlar kort och gott om en tjej som bor ensam. Hon gör sig beredd för att gå och lägga sig när obehagliga ljud börjar plåga henne, vad är det som gömmer sig i mörkret? Filmen är även med i en kortfilms tävling som heter My Rode Reel. Gå hemskt gärna in och rösta på den här: Vestigium # Without further ado: [video=youtube;VPlGtY-CtE4]
 4. Hejsan! Har på senaste tiden arbetat på en kort rysare som endast är 3 min lång. Den originella tanken var att jag skulle få händerna på en stråke och spela på en såg som soundtrack till filmen. Dock har jag inte mycket tid att sitta och spela in musik, kan även nämna att jag vill ha filmen färdig till 30 maj. Om du är duktig på att skapa obehaglig musik eller om du kan spela på en såg så hör gärna av dig till mig! Kanske hittar ett flitigt samarbete för framtida projekt då jag har en del filmer i skräckgenren i karantän. Tveka inte att skriva! Länka gärna med om ni har något specifikt att visa.
 5. För ungefär ett år sedan fick jag en idé på en kort skräckfilm. Jag lät idén mogna lite och bestämde mig för att spela in den nu i februari. Den handlar om två till synes ordinära killar varav en har en bok om Demonology. I jakt efter spänning påbörjar de en satanisk ritual men har ingen aning vad de ger sig in på. Video:
 6. Hej! Har nu arbetat i över ett år på en älskling till mig. Ett projekt som började direkt efter avslutet av Breaking Bad. Länk: Breaking Bad inspirerade mig så enormt mycket så när den tog slut så kände jag mig helt tom. Men jag började fylla den tomheten med en egen ide på en kortfilm om hur amfetaminet från serien tar sig till Sverige. Såhär blev den. Ta gärna en titt och kom med synpunkter och sådant! :)
 7. Hejsan! Nu på torsdag (den 7e) så spelar jag in en scen till min film BLUE BIRD på Arena 305 i Malmö. Scenen är emn underground fighting match där jag behöver en hel del statister som kan agera som publik. Tjej som kille, spelar ingen roll, men klädseln ska vara ganska casual. T-shirt, jeans, gärna lite slitna om ni har? Arena 305 ligger på Lönngatan 30 i Malmö, nära Södervärn. Ni kan se trailern för filmen här: Hör av er till mig om ni vill vara med! Tele: 072-3344556 Mail: 2biasmotion@gmail.com
 8. För en tid sedan lade jag upp en teaser för ett projekt jag skulle påbörja, jag har nu filmat projektet och gjorde då en trailer i hopp om att fånga intresse då filmen blir längre än förväntat. Ta en titt, kom gärna med kritik, kommentarer och liknande. Alltid uppskattat.
 9. Hejsan! Jag ska kicka igång mitt projekt nu i Juli som är en kortfilm inspirerad och baserad på Breaking Bad. Denna filmen har jag skrivit sen oktober förra året och filmning drar igång den 13 Juli. Jag slängde ihop en Teaser för att fånga potentiell publik när den väl släpps då den blir ett par minuter lång. Ta en titt. Info om projektet och filmen står i beskrivningen på youtube. /Tobias Nilsson https://www.youtube.com/watch?v=6AWs3TP5nX8
 10. Tobias var namnet och jag planerar att göra en film som baserar sig på element från serien Breaking Bad. Lite bakgrund om projektet: Jag som många andra föll totalt för Breaking Bad serien och när jag hade sett det sista avsnittet började jag känna mig tom inombords, som ett hål i hjärtat. Detta hålet bestämde jag för att fylla med tankar om en kortfilm vilket resulterade i att jag började skriva på en som baserar sig i Sverige och hur amfetaminet tog sig hit. För er som sett serien så vet ni att amfetaminet tar sig till Tjeckien. Därifrån vill jag föra berättelsen vidare tills det att amfetaminet tar sig till Sverige. Så nu sitter jag och skriver färdigt manuset och blir allt mer nöjd. Vad den handlar om: Filmen handlar om Jacob, 22 år, vars mamma är alkoholist och pappa är död. Jacob livnär sig på att sälja marijuana till personer på gatan samt på illegala event. En kväll är han på en underground fighting match för att sälja droger till människor. En Tjeckisk knarklangare vid namn Andrej har med sig en väska med det kända Blue Sky amfetaminet till denna matchen var Andrej själv ska slåss. Jacob, i hopp om att väskan ska innehålla pengar, stjäl den. När en vän berättar om amfetaminet och vem det kommer ifrån och hur mycket pengar man kan tjäna blir Jacob såld. Tillsammans börjar de sälja runt detta amfetaminet då ryktet sprider sig och de som äger amfetaminet får nyss om att det säljs då de ska leta upp personerna som stal vad som var deras. Detta projektet kommer att spelas in under sommaren 2014 då många är lediga från skola och liknande så att inspelningsdagarna kan vara ganska tight inpå. Jag kommer även att göra projektet med pengar från min egna ficka så därför kan jag enbart förlita mig på gemensamt intresse att skapa en grym kortfilm, resekostnader är nog svårt att betala det med då jag kommer behöva en hel del statister. Men jag hoppas ni är lika exalterade för ett sådant här projekt som jag är! Om ni vill vara med i filmen så får ni gärna skicka ett mail till mig var ni beskriver er själva kort. Ni som har så får ni gärna skicka med en film var ni skådespelar, men det är inget krav. För de större rollerna vill jag gärna träffas på en kopp kaffe för att diskutera rollen, men jag behöver en mängd statister så tveka inte på att höra av er! Mail: 2biasmotion@gmail.com /Tobias Nilsson
 11. Jag är väldigt intresserad! Speciellt när du nämnde "annorlunda" och "läskiga" då jag gör mycket skräck. Dock har jag ett projekt på gång som kommer dyka upp här inom en månad som jag gärna behöver originell musik till! Så om du vore intresserad av att höra om projektet och kanske vara kompositör till så skriv till mig! :)
 12. Du har absolut helt rätt. :) Saken är den att eftersom filmen är gjord på en redan skriven story så vågade jag inte göra allt för många ändringar då filmen är riktad till en community av Creepypasta läsare. Men jo, det du säger stämmer definitivt och det hjälper mig med manusskrivandet till framtida projekt så det ska du ha tack för. :) Och tack för att du gillade filmen. Det värmer mitt mekaniska film hjärta en hel del! :)
 13. Tanken är att rutinen bryts redan på morgonen. Han glömmer telefonen då han alltid lägger ner den i väskan innan han åker till jobbet, men dagen då han glömde dottern satte han den på laddning istället, där bröts rutinen första gången och på grund av det så glömde han att lämna dottern på dagiset. Sen bröts rutinen än en gång när han insåg att han glömde telefonen.
 14. Att borsta tänderna är något vi kan göra även om vi är trötta, fulla eller nästan omedvetna. Det är pågrund av att vi har gjort det så pass ofta at vi utvecklat en rutin för det. Min senaste film AUTOPILOT tar detta koncept och ställer frågan: Vad händer om en sådan vardagsrutin bryts? Resultatet kan överraska.
×
×
 • Create New...