Jump to content

Ffffannyfaehushmail.com

Members
 • Content Count

  7
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Vilka peppiga svar. Sitter själv som 27 och går i samma tankebanor. Jag brukar tänka att man måste ha lite erfarenhet för att ha något att berätta. Så ett par år är bara bra för berättandet.
 2. Du kan också köpa en begagnad brännare, det kosta inte många kronor. Jag hittade en här håller man utkik så dyker det upp på blocket och liknande för väldigt små pengar.
 3. Hej! Vore grymt kul att kolla in ditt PM. Skriver själv mest kortare grejer och är med i diverse skrivargrejer på nätet, kan rekommendera NaNoMo, men nästa omgång är inte förrän i november.
 4. Hej! Jag har köpt filmutrustning ifrån Asien men det var bara billigt skräp som knappt gick att använda. Har både köpt och sålt på nätet här hemma också, bland annat via Blocket och citiboard - Annonser, Sveriges största nätloppis! och tycker ofta att det har funkat bra om man vet vad man köper.
 5. Det är nog lättast att sälja in idén till ett produktionsbolag som sedan har kontakter på kanalerna. Har du ett produktionsbolag i ryggen kan de ju med trovärdighet hävda att det blir en bra produktion.
 6. Jag brukar ange (jobbar vanligtvis med text och bild, inte så mycket rörligt) timpris och sedan erbjuda ett paketpris för hela produktionen, lite rabatterat förstås. Men tänk på att du som frilansade måste betala dina egna sociala avgifter och sådant så lägg med det i ditt timpris. Kolla olika frilansfirmor som kan veta vad praxis ligger någonstans för produktioner likt din.
×
×
 • Create New...