Jump to content

Tbnordahl

Members
 • Content Count

  9
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Hej. Kolla, kommentera och sprid gärna denna video som jag har gjort åt Cujo is a Cat. Länk: Enjoy.
 2. Point taken. Det är som i vilken bransch som helst med andra ord. Ville bara veta rekommenderat pris, även om jag ännu inte lirar i den högsta ligan så ger det en bra riktlinje. Tack för svaret!
 3. Även om jag tycker att ditt svar är lite drygt så måste jag erkänna att jag gillar det..!
 4. Hej. Tack för alla svar. Hittade prislista på SFF´s hemsida. 230:-/h ligger ju väldigt långt under de rekommenderade priserna... Jag ville bara få ett hum om priserna eftersom att jag precis har blivit frilans.
 5. Det är lite så jag tänker, dvs ett fast pris. Men för att komma fram till det priset vore det bra med ett ca tim -eller dagspris. Säg att jag räknar med 3dagars filmande (+/-) och en dags redigering.
 6. Jag har ett hum om vad jag tycker är rimligt. Men samtidigt så är det ju absolut inte bra om man lägger sig för lågt för andra i branschen. Och det borde ju finnas riktlinjer så som det finns för stillbildsfotografer!?
 7. Hej. Som rubriken låter, hur mycket ska/bör jag fakturera per timme för en uppdragsfilm. Det är en enkel produktion av en informationsfilm, det är bara jag som kommer att jobba med den. Vilket innebär filmande, redigering och ljudläggning. Finns det någon bra sida med riktlinjer för kostnader?
 8. Hej, Jag kommer snart att köpa en iMac 27tum. Vad tror ni om att köpa den billigare av dom 2 som finns, med 2,9GHZ i5 processorn istället för den dyrare med 3,2GHz i5. Och sen istället uppgradera hårddisken till 1TB Fusion drive på den billigare varianten. Kostnaden blir då nästan den samma som den dyrare modellen, men med en bättre hårddisk. Eller är det bättre att satsa på en fetare processor och helt enkelt köpa den dyrare modellen med i7 processorn istället? Datorn kommer att användas uteslutande till videoredigering. Här är länkar till dom 2 i grundutförande: Konfigurera - App
 9. Hej, Lånar tråden lite. Jag kommer snart att köpa en iMac 27tum. Jag använder final cut x. Vad tror ni om att köpa den billigare av dom 2 som finns, med 2,9GHZ i5 processorn istället för den dyrare med 3,2GHz i5. Och sen istället uppgradera hårddisken till 1TB Fusion drive på den billigare varianten. Kostnaden blir då nästan den samma som den dyrare modellen, men med en bättre hårddisk. Eller är det bättre att satsa på en fetare processor istället? Datorn kommer att användas uteslutande till videoredigering. Här är länkar till dom 2 i grundutförande: Konfigurera - Apple Store (Sver
×
×
 • Create New...