Gå till innehåll

moonis

Medlemmar
  • Inlägg

    106
  • Blev medlem

Personlig information

  • Ort
    Malmö
  • Namn
    Adam Karlsson

Utmärkelser för moonis

Entusiast

Entusiast (6/14)

  • Första inlägget
  • Medhjälpare
  • Överlevde första veckan
  • En månad senare
  • Ett år

Senaste emblem

10

Anseende

  1. moonis

    Synopsis

    Tack för att du tog dig tid!
  2. moonis

    Synopsis

    Hallå! Du har PM.
  3. moonis

    Synopsis

    Hej! Jag har ett synopsis som jag väldigt gärna tar emot all möjlig och omöjlig feedback på. Har du tid och lust att hjälpa mig slipa det till perfektion så får du gärna skicka ett PM så skickar jag texten i retur.
  4. moonis

    VHS-priser

    Stort tack!
  5. moonis

    VHS-priser

    Hallå! Vad fick man ge för en relativt ny VHS-film i slutet 80-tal, början 90-tal? Är säker på att någon av er säkert var med då, och kan hjälpa mig. Tack på förhand!
  6. moonis

    Voodoo Film Productions

    Nja det fina här är att man inte behöver använda samma skådisar i de olika delarna, och därmed inte heller samma rekvisita. De interagerar ändå. Men om man vill kan man ju använda ett eller två team också, möjligheterna är inte begränsade.
  7. moonis

    Voodoo Film Productions

    I den tanken som jag har är det en övergripande story som kan spelas in av 3 olika team med väldigt få locations på varje. På så vis behöver varken skådisar eller rekvisita skjutsas runt på.
  8. moonis

    Voodoo Film Productions

    Precis, det hade både varit rimligt och spännande.
  9. moonis

    Voodoo Film Productions

    Nå, när får man börja pitcha? ;D Faktum är att jag fick en idé till ett manus när jag läste detta. Det skulle i sådana fall vara möjligt att ha 3 olika team som spelar in en del var, vilka sedan klipps ihop efter manus av en och samma klippare. Även färgkorr och ljudläggning och dylikt postarbete skulle ju kunna skötas av en och samma person på respektive position för att då skapa en helhet av de filmade delarna. Men detta projekt är kanske lite lagt på is?
  10. Låter intressant. Är lite nyfiken på hur långt gånget projektet måste vara, ska allt förutom budget vara på plats? Skådisar, team och rubbet? Eller räcker det att man har ett manus, regissör och dylikt och sedan skickar lista på önskade skådespelare? För om man har allt i princip klart med team och skådisar finns ju i regel också en budget.
  11. moonis

    Letterbox

    In general
  12. moonis

    Letterbox

    Av ren nyfikenhet under jag om ni brukar eller inte brukar använda lägga på letterbox när ni redigerar film och vad ni tycker att det finns för nackdelar och fördelar av att använda det?
  13. Bor inte i Göteborg, men bidrar gärna med manus till ett sådant här projekt om det är något som behövs.
  14. Jag förstår, men som sagt, jag blev imponerad. Framför allt av effekterna, vilket känns som det var det primära om jag förstår dig rätt.
×
×
  • Skapa nytt...