Jump to content

moonis

Members
 • Posts

  106
 • Joined

Personlig information

 • City
  Malmö
 • Name
  Adam Karlsson

moonis's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Week One Done
 • One Month Later
 • One Year In

Recent Badges

10

Reputation

 1. Tack för att du tog dig tid!
 2. Hej! Jag har ett synopsis som jag väldigt gärna tar emot all möjlig och omöjlig feedback på. Har du tid och lust att hjälpa mig slipa det till perfektion så får du gärna skicka ett PM så skickar jag texten i retur.
 3. moonis

  VHS-priser

  Hallå! Vad fick man ge för en relativt ny VHS-film i slutet 80-tal, början 90-tal? Är säker på att någon av er säkert var med då, och kan hjälpa mig. Tack på förhand!
 4. Nja det fina här är att man inte behöver använda samma skådisar i de olika delarna, och därmed inte heller samma rekvisita. De interagerar ändå. Men om man vill kan man ju använda ett eller två team också, möjligheterna är inte begränsade.
 5. I den tanken som jag har är det en övergripande story som kan spelas in av 3 olika team med väldigt få locations på varje. På så vis behöver varken skådisar eller rekvisita skjutsas runt på.
 6. Precis, det hade både varit rimligt och spännande.
 7. Nå, när får man börja pitcha? ;D Faktum är att jag fick en idé till ett manus när jag läste detta. Det skulle i sådana fall vara möjligt att ha 3 olika team som spelar in en del var, vilka sedan klipps ihop efter manus av en och samma klippare. Även färgkorr och ljudläggning och dylikt postarbete skulle ju kunna skötas av en och samma person på respektive position för att då skapa en helhet av de filmade delarna. Men detta projekt är kanske lite lagt på is?
 8. Låter intressant. Är lite nyfiken på hur långt gånget projektet måste vara, ska allt förutom budget vara på plats? Skådisar, team och rubbet? Eller räcker det att man har ett manus, regissör och dylikt och sedan skickar lista på önskade skådespelare? För om man har allt i princip klart med team och skådisar finns ju i regel också en budget.
 9. Av ren nyfikenhet under jag om ni brukar eller inte brukar använda lägga på letterbox när ni redigerar film och vad ni tycker att det finns för nackdelar och fördelar av att använda det?
 10. Bor inte i Göteborg, men bidrar gärna med manus till ett sådant här projekt om det är något som behövs.
 11. Jag förstår, men som sagt, jag blev imponerad. Framför allt av effekterna, vilket känns som det var det primära om jag förstår dig rätt.
×
×
 • Create New...