Jump to content

Jonn

Members
 • Posts

  17
 • Joined

Everything posted by Jonn

 1. Det gäller omsykning och byte av texter i ett flertal animationer, p g a översättning. Om samarbetet funkar bra kan det vara en ingång till fler jobb på sikt.
 2. skicka gärna exempel på motion graphics och stop motion! :)
 3. Hej, jag producerar animerad film för olika produktionsbolag. För att kunna hantera efterfrågan kommer jag att behöva hjälp. Hör av dig om du är frilansande illutratör/animatör och jobbar i After Effects, Flash, Anime Studio mm. Det är även av intresse att knyta kontakt med 3d-grafiker och stop-motion-animatörer, ja, alla tekniker och manér är av intresse på sikt.
 4. Söker en person som kan ta frilansuppdrag som går ut på rätt basic redigering av animerade filmer i After Effects. Bl a lägga in och synka ljudeffeker, uppdatera länkade filer och färdigställa filmer.
 5. Hej, nån som vet om man kan använda looparna som följer med programmet Garage Band som man vill. Kan jag använda dem i min filmproduktion utan att kränka några rättigheter alltså?
 6. ah, jag vet vilken du menar, ja man skulle kanske kunna tro att jag inspirerats av den, men den här kom jag på innan jag såg den.
 7. snyggt och inspirerande. berätta som sagt gärna mer om arbetsprocessen!
 8. håller på att utveckla en karaktär "Orlando" för olika animerade sketcher och skulle vilja ha lite feedback. Här är två exempel...
 9. Jag rekommenderar varmt ett ljusbord jag köpte på Mattons nyligen, ARTOGRAPH_LIGHTPAD. Tunt och snyggt i aluminium med ett medföljande mjukt skyddsfodral. Artograph LightPad : Ljuslådor - Köp den på Mattonbutiken / Matton AB
 10. vad exakt är det du behöver hjälp med? Jag är illustratör/animatör och jobbar en del i After effects...
 11. mitt korta svar är: rita med blyerts, scanna in teckningarna, importera till Anime Studio.
 12. Nej, illustrator är inget 3d-program. Man kan extruda objekt så att de efterliknar 3d, men det är allt.
×
×
 • Create New...