Jump to content

Zalathos

Members
 • Posts

  46
 • Joined

Zalathos's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. ser inte ut som du har lagt ner så mycket jobb på filmningen. Till ex. muzzle effekten på pistolen var inte speciellt imponerande, sen tyckte jag att bilden va konstigt färg korrigerad. Men för denna sortens film spelar ju inte dessa faktorer så stor roll antar jag.
 2. Riktigt snyggt!! Sjukt bra filming och bra skådespeleri. Satt och småskrattade hela tiden. En sak ja störde mig på och som fick den att se lite amatörmässig ut, va att ljudet följde med klippet hela tiden inte att man får se han som hyr ut filmen fast han som ville hyra prata. detta får de att se väldigt mycket snyggare ut. Bra produktion och grym story board! thumbs up!
 3. Hej! Jag har After effects CS5. Jag har under grymt lång tid undrat var och hur man kan ladda ner 3d modeller till After effects? Min film ide är att använda track motion o sen sätta en soffa på golvet, fast den inte finns där. Tänkte att man kunde ta en stillbild, men de blev så overkligt. Finns det någon tutorial på hur man gör sånt här. Just hur man lägger in stillbilder/ 3d modeller, skuggor, färgtoning osv så det ser verkligt ut? Jag är grymt stort fan av Freddiew på youtube, detta är min favorit: Är det svårt att få ett sådant proffesionellt resultat ? Ja vet att han har använt typ maya eller 3d max, men hur importerar han o fixar så allt ser så " reklam likt " ut? Hoppas ni förstår :D Tack!
 4. Satt och kollade igenom After effects för någon dag sen. Först idag drog jag mig ut för att filma en snutt. Detta är mitt första klipp i AE någonsin. Skulle vara najs med tips och förslag hur man kan göra ( hål ? ) efter skott och vart man kan ladda ner 3D modeller av bilar, även hur man importerar sånt till Ae :D Tack! http://www.youtube.com/watch?v=zY1I0p4sGnU&feature=channel_video_title
 5. Snyggt filmat, vissa scener är sämre dock. 1.38 såg amatörmässigt ut :/, men bra klippning i resten av filmen. Små detaljer bara! Kolla vitbalansen också.
 6. + Bra färg redigerat, fint skådespeleri, roligt med lite nytänk och humor - Annat val av kamera till denna typ av film ( canon 550d med någon prime lins llr dylikt ), konstig filmning ibland inte så genomtänkt på vissa ställen, konstig klippning ibland. Annars bra!
 7. Bra, men väldigt tråkig. Fint med hon som berättade, hade varit roligt med lite andra vinklar och kanske lite fotolampor när hon satt och skrev typ. Annars bra!
 8. Sjukt! Tack! Har fått inblick i detta nu. Intressant med Sonys HD manick, ska checka närmare på det.
 9. En liten teaser till en kortfilm jag kommer att göra " världen i dubstep ".( Jag har inget emot dubstep, men tycker inte om det, använder det bara för att de passar ). Tankar och funderingar hur man ska kunna slänga ihop nån liten film på detta vis? Tack!
 10. Ah tack! Tyckte bara de va så sjukt bra kvalitet men ska kolla in lite annat material. Fan va kunniga ni är! Tack! En fråga, va använder man för program så man lyckas förbättra ljud/bildkvalitet så sjukt avsevärt??
 11. Ett stativ och andra vinklar hade varit najs. Ja den är amatörmässig, men behöver inte vara dålig för det. Jag fick en sommarkänsla o tyckte den var rolig att kolla på. En film ska alltid ge en bra känsla och intryck, denna film gjorde det, även om den inte var proffisinell.
 12. Tja, kolla inte CyberPhoto - Digitalkameror, videokameror och fototillbehör. Personlig service på nätet! och heartist.se - kamerautrustning. Hjälmkameror från: GoPro, Contour. Kameraväskor från: Burton, Dakine, Visualante, Ogio, Incase. Fisheye från: Opteka, Visuaalnte, Raynox, Century Optics., dom har fisheye som " Opteka baby death " som passar alla 37mm kameror!
 13. Ja ska nog inte lägga mig i för mycket, men jag tror inte att man spelade in med 35mm film på en konsert. Och även, om du kollar på thriller som också är inspelad på 35mm film så är ljudet och bilden mycket sämre och det är ändå en stor filmproduktion. Så varför är en live konsert inspelning gjord 1987 lika bra eller bättre än 2011??
 14. Hej! Jag satt o lärde mig lite twixtor imorse, sen insåg jag att de va grymt kraftfullt, så gjorde en liten testfilm. Länk: Kom gärna med förslag om hur man gör dom bättre med twixtor, inställningar osv. Tack!
 15. Jag är helt medveten om att på 80talet spelade man in med videoband. Jag är stort Michael Jackson fan, har kollat i princip varje film på youtube, nu till den stora frågan. Hur i hel**te kan en film från 1986-88 ha så här jävla bra upplösning/mörker känslighet/ skärpa och ljud. Jag är även fullt medveten om att dom har mastrat den efteråt, men även om man gör om den till 1080p från ett videoband, blir det ju inte bättre kvalite och ljud? Fanns det HD 1987? fanns det så här grymma kameror? Tack så jättemycket för svar. Alltid undrat. Länk till filmen:
×
×
 • Create New...