Gå till innehåll

Cobra8472

Medlemmar
  • Inlägg

    29
  • Blev medlem

Allt postat av Cobra8472

  1. Tackar! :) En del är digitala, majoriteten är riktiga. Använder först och främst digitala för att fylla ut det lite grann, då vi inte riktigt hade så många sprängladdningar och pyro-killar som vi ville.
  2. Halloj! Jag igen.. inget nytt på antingen Stargate filmen eller annat, tyvärr- men det har övergått till viktigare och större grejer nuför tiden! :) Slänger upp dem två trailers till Sabaton's nya musikvideo till Screaming Eagles. Hoppas dem gillas! Konstruktiv kritik uppskattas högst! :)
  3. Halloj :) Liten produktion som skapades för Köpenhamns universitets filmtävling. Tyvärr det sämsta jag någonsin skapat, först och främst på grund av extrem tidsbrist. Hittade tävlingen endast ett fåtal dagar innan deadline. Hoppas den går att kolla på ändån! :) Kommentarer & Kritik som vanligt väl uppskattade. Filmad med Panasonic GH-1 (Kit lins, 14-140) och Indislider mini. Hoppa gärna in på YouTube och tag en titt i 1080p istället :)
  4. Just det; 3 klipp ur The Imperative visas även i min reel. Dock rätt rejäla spoilers i det sista klippet (dock inte i dem första två) Tag gärna en titt :) http://www.dackard-3d.com/reel
  5. tack för intresset :) Historien om klippningen och post produktionen på The Imperative är tyvärr inte särskilt lycklig. Just nu verkar det som om vi skall skjuta in relativt mycket nytt material, och ändra om slutprodukten. Scener som är nu färdiga kommer självklart dock att användas. Så- kort o gott; den kommer, men definitivt senare än jag trott (Januari, hehe) I promise :)
  6. The one and only ;) Tror nog Dennis bor däromkring i alla fall..
  7. Cobra8472

    musikvideo

    Klubbar brukar ha lite dåligt med ljus. En kamera med snabb lins därmed ett måste. Hög kontrast och starka färger kan du skapa i post production genom färgkorrigering. Dock måste du ha färgerna där när du spelar in med.. Berors på vad du vill åstadkomma. Taga en titt på vanliga belysningsartiklar så får du en känsla av vad du helst skall göra och vad som du skall undvika.
  8. Skall spela in en musikvideo åt ett stort svenskt heavy metalband i Juli eller Augusti. En dag som gäller. Skicka gärna mail till nicholas.dackard@gmail.com med CV el. Showreel. Betalt jobb. MVH, Nicholas
  9. Tackar för kommentaren/kritiken :) Sidan har inte uppdaterats sedan 2006 eller 2007 någonting, däremot är där ny sida/blogg på g, så det ändras relativt snabbt det!
  10. http://www.dackard-3d.com/reel1_s.jpg http://www.dackard-3d.com/reel2_s.jpg Halloj! Klippte och klistrade ihop några av dem scener jag producerat sedan 2008 ihop till en "Reel". Material från bland annat Black Dawn, Dawn of War (musikvideon), samt The Imperative finns med. :) Hoppas den gillas, kommentera gärna, kritik funkar finfint det med. >>>>>>>>>> http://www.dackard-3d.com/reel All regi, kameraarbete, klippning, ljud (förutom musik), etc är av mig. MVH, Nicholas
  11. Cobra8472

    Koh Lipe Thailand

    Alltid fantastiskt med dykning i thailand. Att se en välgjord dykfilm är dock tortyr när man sitter här i kalla Sverige ;) Bra jobbat!
  12. Gillade klippningen, effekterna och ljudet. Stör mig inte alls lika mycket på Twitch effekterna, och tycker narratorrösten i början är det bästa ljudet ni har i filmen. Däremot så kan jag gärna kritisera svengelskan och det dåliga ljudet vid vissa tillfällen. Annars, mycket bra jobbat!
  13. Tackar för kritiken; I min eftersträvan att göra bandscenen lite mer dynamisk så gick jag kanske lite överbord med gnistorna. Jag skall först och främst försöka tona ner dem, så det blir lite mer balanserat. Av dem vänner/familj som har bidragit med kritik så har gnistorna också varit #1. Då vi endast hade några timmar och väldigt lite förberedelse blev bandscenen väldig stel och har egentligen alldeles för lite material- men man får köra på :) Tackar mycket för dem goda kommentarerna med! :D PS: Stargate; The Imperative är på lite halv paus då denna musikvideo tog prioritet för närvarande!
  14. Halloj, Inte mycket att säga om detta klipp egentligen, förutom att det är fortfarande Work in Progress, samt att jag står för endast bilden, inte musiken ;). Postar detta mest för kritik (Dålig, bara ös på, men även god!). Svårt att hålla sig subjektiv om kvaliten då man stirrat på samma sak i en lång lång tid... Tacksam för detta! Enjoy (I hope!) http://www.dackard-3d.com/ineptmadness MVH, Nicholas
  15. Ville tacka dig för ditt svar innan Carl, men fick inte tillfälle till det. Tack för manuskritiken! Tänkte bara lägga lite bilder i denna tråd från materialet som spelats in, så ni ser hur det förverkligades :) http://www.dackard-3d.com/inept/still1.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still2.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still3.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still4.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still5.jpg http://www.dackard-3d.com/inept/still6.jpg http://www.dackard-3d.com/oggy.jpg
  16. Tänkte jag kan lägga upp denna revision av manuset till en kortfilm (som även skall användas i en musikvideo), som skall spelas in den 9e samt 10e Januari 2010. Manuset är på engelska och 8 sidor långt- läs gärna igenom det om ni har lust och kom med kommentarer/konstruktiv kritik. Först och främst så kommer materialet användas åt musikvideon, vilket innebär att fokuset ligger på vacker VFX och foto. Notera att ni därför inte bör hoppas på världens bästa storyline :D http://www.dackard-3d.com/Dawnofwar_1_01.pdf
  17. Du har länkat till fel film ;)
  18. Välgjort, instämmer dock med lipsyncen, under början av videon i alla fall :) Väldigt fint foto, härligt att se, eftersom jag själv har en Panasonic GH1 + tillbehör på väg till nästa produktion :D
  19. Cobra8472

    Till Förruttnelsen

    Välgjord film, att förmedla händelser och känslor utan dialog är tufft, men du/ni har klarat av det mycket väl
  20. Tack för alla kommentarer! Oroa dig inte Mega- jag förstår dig helt, och har justerat klippningen vilket medför att fler jaffa synes :) En liten update till er alla; Som alltid med projekt som är så tunga VFX vis som denna, har det varit svårt att hålla sig till schemat, så måste vi tyvärr skjuta upp premiären med mer än en månad. Just nu satsar jag på ett datum vid slutet av Januari, och förhoppningsvis kommer vi att kunna hålla det. :) Generellt sett så är filmen i slutfasen beträffande all VFX, men å andra sidan har jag fortfarande mycket ljuddesign att utföra. Några pickupshots skall också spelas in i början av Januari, dock så kräver dessa ingen VFX. Tommy Kraft har gått med och kommer att komponera musik till kortfilmen, vilket är fantastiskt. Ser själv fram emot dagen då projektet når sitt slut, efter flera hundra timmar VFX och post prod arbete :) Meanwhile; http://www.dackard-3d.com/NewStills6/Still1.jpg http://www.dackard-3d.com/NewStills6/Still2.jpg http://www.dackard-3d.com/NewStills6/Still3.jpg http://www.dackard-3d.com/NewStills6/Still4.jpg
  21. Cobra8472

    Black Dawn

    Tackar varmt, det är förmodligen effekten av att ha sett den hundratals gånger. 20/20 hindsight? ;) Vi gick på Tycho Brahe gymnasieskola i Helsingborg. :)
  22. Cobra8472

    Black Dawn

    My bad, glömde att det endast skall vara videokoden. Enjoy ;)
  23. Kände mig lite nostalgisk så jag drog fram min första film någonsin och tog en titt. Kan inte göra annat än skratta när jag ser den, även om det gick förvånansvärt bra. Filmen spelades vid slutet av 2008, och var ämnad som projektarbete i gymnasiet. Notera att filmen har knappt någon handling, heh.. Watch with a pinch of salt ;)
  24. Väldigt fint foto, och definitivt en intressant idé. Skådespelarna gjorde bra ifrån sig. Eran svagaste länk är ljudet. Enligt min åsikt så är musiken lite felanpassad vid vissa tillfällen, och fler 'ambient' ljud hade inte skadat. Välgjort annars!
  25. Tack för kommentarerna och kritiken :) Kan definitivt medge att vi inte visat mycket av fienden. Detta beror dock först och främst på att vi inte hade med Jaffasoldater på inspelningen, utan jag har gjort dem fullständigt i 3d (och i vissa fall endast 2d). Men de finns där, och förhoppningsvis kommer det vara tydligt vem som anfaller H-2-1 under filmens gång :) Kortfilmens uppbyggnad och story kommer också att medföra att man har tydlig insikt i vad som egentligen händer, och vem fienden är. Kan instämma att det blir kanske lite vagt med trailers som endast visar H-2-1. Tackar för kritiken och kommentarerna, är verkligen fantastiskt att få höra det efter så mycket arbete :)
×
×
  • Skapa nytt...