Gå till innehåll

jck

Medlemmar
  • Inlägg

    21
  • Blev medlem

Allt postat av jck

  1. Personligen är manuset det jag är mest nöjd med. Inspelningsmässigt ser jag stora brister i filmen (skämtsketchen), vilket till stor del beror på den obefintliga budgeten. Men alla kan inte tycka om allt. Konstruktiv och bra kritik från dig. Tack.
  2. Fin! Voiceover i slutet hade gjort den mer trovärdig som reklam.
  3. Och för att svara på din fråga: vi lyckades snacka in oss på en brandstation, så de hjälpte oss att filma från en brandbil. Den var ännu svajigare från början, vi rättade till den så gott det gick i After effects, men tyvärr gick det inte rädda den helt.
  4. Tack GubbenGrus! Riktigt trist att vi inte kom med, en som du säger det är väldigt hög konkurrens där. StenR, vet du några fler festivaler vi kan anmäla den till?
  5. Medverkande är bland annat guldbaggevinnaren Sofia Ledarp, "Ballar av stål"-skådespelaren Martin Soneby samt Adeel Faqih. Den här kortfilmen gjorde vi i våras. Vi anmälde den till Uppsala kortfilmsfestival, men kom tyvärr inte med. Den har ett antal brister, men vi är ändå skapligt nöjda med resultatet. Det här är helt en nollbudgetfilm. Feedback tas gladeligen emot!
  6. Jag gillar filmen starkt, den är harmonisk. Har du färgkorrigerat? Isf hur? Dock så har du inte utnyttjat att kameran kan filma i 50 fps överhuvudtaget, delarna med slowmotion i är usla. Du borde a frame blendat dem alternativt använt dig av plugins.
  7. Har testat mig fram lite i after effects i kombination med twixtor. Resultatet ser ni i länken. Feedback?
  8. jck

    Demon skjuten i huvudet

    Antar att jag har ett behov av att visa upp mina verk oavsett hur jag har skapat dem. Mer originalitet utlovas dock!
  9. jck

    Demon skjuten i huvudet

    Med rätta, är väldigt nöjd med min! Var inte riktigt meningen att det skulle vara nån poäng med filmen, är mest uppe i att lära mig after effects. Men så sant, think outside the box när det väl är dags sen :)
  10. Precis börjat lära mig lite after effects och lekte ihop det här med hjälp av de tutorials som finns på videocopilot.net!
  11. jck

    Lost In La Mata

    Tänkte på 70-talslooken du påpekade att du var ute efter, du kunde ha jobbat lite mer med kurvorna á la tex: Samma princip i filmredigering. Mycket roligt att se nån mer som uppmärksammat den filmen, den är sjukt bra. Originaliteten på din film sjunker ju en aning om man sett den, men den funkar fint ändå Skulle vara nice om du kom på var du köpte den! :)
  12. jck

    Lost In La Mata

    Kunde kanske jobbat lite mer med färgerna. Och jag kan inte undgå att misstänka att du kopierar från en annan riktigt bra redigerad kortfilm som heter "ni kan kalla mig för kröpper". Låten är identisk, extraspåret till en av timo räisänens låtar om jag inte missminner mig och själva känslan jag får av din film är också den mycket lik. I övrigt en fin kort liten film! Är lite nyfiken på hur och i vilket program du utför de gulröda filmblendsen som är runt 10 sekunder in i filmen? EDIT: Såg nu att du skrivit med i slutet av filmen att det musiken tillhörde Timo
  13. Kollade er VFK-reel. Jag gillade den starkt! Fortsätt så.
  14. Tack. Har ett tacksamt objektiv till, 50mm f 1.4. Ligger en liten bit över 3000 sek har jag för mig. Ska ge mig på ett försök utan slowmo med 24p.
  15. Har gett mig på ett försök att få till en sorts bio-look. Klippet är, trots försöket, filmat i 50p istället för 24p. Detta för att få ett bättre flyt i min slow motion. Lite feedback/konstruktiv kritik?
  16. jck

    Ny kortfilm med Eos 550D´n

    Håller på och jobbar på en cam slide, väldigt intresserad av en faktiskt. Ger, som du säger, en mycket bättre känsla! Jag köpte min Eos för 6700 sek, dock bara huset. Jag sket i linskitet, har läst så många dåliga omdömen. Istället köpte jag till ett 50mm f 1.4, som kostade ca 3500 sek. Sen behövs även ett skapligt minneskort. Tack för feedbacken!
  17. Det finns en liten poäng med filmen, ni kommer förstå! Allmän feedback?
  18. jck

    Problem med Canon eos 550d

    Ja, det stämmer. Det är lite konstigt, för några av filmerna har fungerat ett tag för att sen vara helt oanvändbara. Sen har jag provat att formatera hela kortet i kameran och problemet har ändå uppstått igen. Vissa av filmerna har dock fungerat.
  19. jck

    Problem med Canon eos 550d

    Jag har ett Transcend 16 gb class 6. Det stod i manualen att ett klass 6-kort ska fungera, det har dock varit för dålig skrivhastighet på det för att jag ska kunna filma i full HD. Kan du rekommendera något kort där allt bör fungera som det ska?
  20. Det är så att jag äger en Canon eos 550d. I vissa fall har ett fel uppstått och en del bilder och filmer kan inte visas och inte heller föras över för att ses på datorn. På skärmen står bara "Kan inte visa video" alternativt "Kan inte visa bilden" Är det någon som stött på ett liknande fel eller vet vad man kan göra åt det?
×
×
  • Skapa nytt...