Jump to content

viktorpettersson

Members
 • Posts

  22
 • Joined

Personlig information

 • Job/title
  studerande
 • Name
  viktor

Filmskapande

 • Gear
  canon 60d, 50mm 1.8, 20mm 2.8
 • Interests
  Foto, film, skateboard, longboard & snowboard

viktorpettersson's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

 • First Post
 • Collaborator
 • Conversation Starter
 • Week One Done
 • One Month Later

Recent Badges

10

Reputation

 1. Riktigt grymt måste jag säga:) Hur fixade du "3d-panoreringen"? Stog modellerna stilla medan du panorerade eller är det gjort i datorn?
 2. Snyggt format. Gillade att ni applicerat en extra widescreen och cc'n var riktigt fin.
 3. Yes, björx/kronan är det. Tror att det är en nybyggd väg brevid ormbrget om jag inte minns fel. Ang twixtor är jag ganska kass på det. Plus att jag försökte använda det i början av filmen (på den första sliden, där framesen laggade sönder). Annars tycker jag det är mjuk slowmotion :q (förutom på något klipp där jag inte frameblendat).
 4. Uppskattas MrOddwick :) Kul att du tyckte om montaget.
 5. Tackar Najka, då antar jag att jag gör rätt med det tekniska inställningarna iaf :) Ah precis, någon slags längtan efter sommaren och ett sug efter att åka longboard.
 6. Några klipp som inte blivit använda från det som har filmats i somras. Tänkte att jag kunde slänga ihop en sista sommarhyllning innan snön faller. Montaget är filmat med en Canon eos 60d med ett Canon 50mm 1.8 och ett Samyang 20mm 2.8 Spontana tankar? :) http://vimeo.com/31957342
 7. Riktigt snyggt Anthony. Skönt redigerad också, gillar dessa filmburns du använder. Bra jobb :D
 8. Jo, jag tycker också det passade med lite brus, speciellt i s/v
 9. Allright! Ja, iom att jag använda ganska ljusstarka objektiv får jag nog använda mig av någon slags belysning istället. Tack för tipsen!
 10. Mycket möjligt, den låg säkert på 1600 och uppåt! Men det känns som att det blev mer påtagligt då jag konverterade till s/v.. Finns det någon logik i det?
 11. Väl i backen när vi tränar att göra "slides" hittar vi såklart kameran, två gluggar och lite kräm kvar i batteriet. Kort dokumentation av natten den 27e augusti till den 28e. Filmat med en canon eos 60d med ett 50mm 1.8 och ett 20mm 2.8. Men.. .. en sak finner jag lite problematisk såhär i efterhand. På vissa klipp blir skuggorna (svärtan) klumpig och nästan pixlig. Det ser inte speciellt snyggt ut och jag undrar kort och gott om någon vet vad problemet är samt hur det kan åtgärdas? /Viktor
 12. Kul att höra mannen! Yes, nästan alla klipp är färgkorrigerade med hjälp av RGB kurvor i APPcs3. Har inte specifika detaljer hur kurvorna är lagda, men om jag minns rätt har jag försökt få lite magenta/blåstick i skuggorna och i högdagrarna en aning rött/gult. Kontrasten har jag försökt hålla nere pga av att jag personligen tycker det blir snyggare med lite disigt ljus i skuggorna, något mer än det gjordes nog inte med själva bilden :) Jo, slowmotionen är gjord på simplaste sätt som jag nämnde i inlägget tidigare. Iom en hel datorproblem och förluster av program/plugins så gjorde jag det på enklaste sätt i APPcs3 genom att dra ner snabbheten på klippen med 50-20% utan någon slags detaljerad redigering.
 13. Tack! Svårt att säga eftersom det berodde ganska mycket på hur solen låg och hur mycket ljus vi under kvällen. Men jag skulle säga att den låg på max 120 och lägst 80. Slowmotionen är gjord i Adobe Premier Pro där jag endast har reducerat snabbheten med 50%-20% :) btw tack Johan22!
×
×
 • Create New...