Jump to content

jck

Members
 • Content Count

  21
 • Joined

Community Reputation

10 Good
 1. Personligen är manuset det jag är mest nöjd med. Inspelningsmässigt ser jag stora brister i filmen (skämtsketchen), vilket till stor del beror på den obefintliga budgeten. Men alla kan inte tycka om allt. Konstruktiv och bra kritik från dig. Tack.
 2. Fin! Voiceover i slutet hade gjort den mer trovärdig som reklam.
 3. Och för att svara på din fråga: vi lyckades snacka in oss på en brandstation, så de hjälpte oss att filma från en brandbil. Den var ännu svajigare från början, vi rättade till den så gott det gick i After effects, men tyvärr gick det inte rädda den helt.
 4. Tack GubbenGrus! Riktigt trist att vi inte kom med, en som du säger det är väldigt hög konkurrens där. StenR, vet du några fler festivaler vi kan anmäla den till?
 5. Medverkande är bland annat guldbaggevinnaren Sofia Ledarp, "Ballar av stål"-skådespelaren Martin Soneby samt Adeel Faqih. Den här kortfilmen gjorde vi i våras. Vi anmälde den till Uppsala kortfilmsfestival, men kom tyvärr inte med. Den har ett antal brister, men vi är ändå skapligt nöjda med resultatet. Det här är helt en nollbudgetfilm. Feedback tas gladeligen emot!
 6. Jag gillar filmen starkt, den är harmonisk. Har du färgkorrigerat? Isf hur? Dock så har du inte utnyttjat att kameran kan filma i 50 fps överhuvudtaget, delarna med slowmotion i är usla. Du borde a frame blendat dem alternativt använt dig av plugins.
 7. Har testat mig fram lite i after effects i kombination med twixtor. Resultatet ser ni i länken. Feedback?
 8. Antar att jag har ett behov av att visa upp mina verk oavsett hur jag har skapat dem. Mer originalitet utlovas dock!
 9. Med rätta, är väldigt nöjd med min! Var inte riktigt meningen att det skulle vara nån poäng med filmen, är mest uppe i att lära mig after effects. Men så sant, think outside the box när det väl är dags sen :)
 10. Precis börjat lära mig lite after effects och lekte ihop det här med hjälp av de tutorials som finns på videocopilot.net!
 11. Tänkte på 70-talslooken du påpekade att du var ute efter, du kunde ha jobbat lite mer med kurvorna á la tex: Samma princip i filmredigering. Mycket roligt att se nån mer som uppmärksammat den filmen, den är sjukt bra. Originaliteten på din film sjunker ju en aning om man sett den, men den funkar fint ändå Skulle vara nice om du kom på var du köpte den! :)
 12. Kunde kanske jobbat lite mer med färgerna. Och jag kan inte undgå att misstänka att du kopierar från en annan riktigt bra redigerad kortfilm som heter "ni kan kalla mig för kröpper". Låten är identisk, extraspåret till en av timo räisänens låtar om jag inte missminner mig och själva känslan jag får av din film är också den mycket lik. I övrigt en fin kort liten film! Är lite nyfiken på hur och i vilket program du utför de gulröda filmblendsen som är runt 10 sekunder in i filmen? EDIT: Såg nu att du skrivit med i slutet av filmen att det musiken tillhörde Timo
 13. Kollade er VFK-reel. Jag gillade den starkt! Fortsätt så.
 14. Tack. Har ett tacksamt objektiv till, 50mm f 1.4. Ligger en liten bit över 3000 sek har jag för mig. Ska ge mig på ett försök utan slowmo med 24p.
×
×
 • Create New...