Jump to content

DRiley

Members
 • Posts

  19
 • Joined

Everything posted by DRiley

 1. Börjar med att ställa frågor? Hur stora sett är de ni ska belysa och är de inomhus eller utomhus? :)
 2. Känns som grymt foto och en historia som jag brukar gille. Den vill man verkligen se. Kommar man kunna se den på svt play eller någon annan stans om man missar tv tiden? //Riley
 3. Absolut! Skitbra att veta om att du finns. De ska jag verkligen ha i åtanke i framtiden! :)
 4. Redigeringen är inge problem, de e bara att använda crop effekten i ditt redigeringsprogram.
 5. Nej jag tror inte de e tillräckligt bra tyvärr. Men du får nästan pröva dig fram. Men jag skulle helt klart öka shuttern en del, framförallt om resten utav bilden är förhållandevis orörlig som i ditt första exempel. Ljus settuppen ser bra ut, men om du ska stå under tak tappar du ju lite djup i regnet. Om du nu ska filma i riktigt regn (eftersom det kan vara svårt att blötlägga en stor yta) skulle jag reckomendera att addera lite "extraregn" i alla fall. :) Du får visa ditt resultat här sen. :)
 6. Grymt ju! Mycket låter ju riktigt bra!
 7. Tänkte höra ifall man kan få lite respons på en musikvideo jag och 3 kompisar gjort. En musikvideo plåtad på min 5D. Vi hade 2000kr i teknikbudget, så vi hade inte allt för fria tyglar om man säger så. Redigering är inte någon av oss starkaste sida direkt, inte häller regi då vi inriktar oss som, fotograf, scripta, projektledare och tekniker. Men såhär blev resultatet: Kul att höra vad ni tycker som sagt så man lär sig mera inför en till video. :)
 8. Jaa jag tänkte kolla vilka bilder de va men nu blev de svårt. Den verkar ju intressant men den långa uppstarten fick mig tyvärr att tappa lite intresse.
 9. Jaa du har ju typ räknat upp de själv: Ljus Rigg Steady eller räls om du vill ha något av de Kamera och schysta gluggar till! Sen beror de ju helt på vad, vart och hur du ska spela in allt! :)
 10. Som sagt starkt bakljus och stora regndroppar, sedan bör du använda dig utav en kamera som kan ta så många frames/sek som möjligt. Och även, vilket är viktigt, använda dig av en kort slutartid, annars kommer dropparna smetas ut och inte synas.
 11. Ändra slutartiden till 50 eller 100 så ska de nog bli bra! :)
 12. Riktigt snyggt! Gillar de 2 historierna om de vävs ihop lite snyggt i själva filmen sedan. Ser ut att vara bra skådespeleri och riktigt snyggt foto! Grym ljussättning ibland. Men trailern kändes lite lång för att vara en trailer.Men vore helt klart kula att de en längre film av den! :)
 13. Introt va lite långt, ialla fall om man inte är säker på vad som väntar om du förstår va jag menar och endel synkar va väldigt konstigt framade, medan vissa va riktigt snygga. Och till å från ser de riktigt proffsigt ut.
 14. Ehhh.. stativ är inget måste, och jag tycker du är väldigt stabil, speciellt om de nu är ditt första klipp. Kändes dock som att låten drog ner tempot ytterligare. MEn väldigt bra för att vara första gången ju!
 15. Riktigt snyggt och proffsigt!
 16. Hahahaha, reklamfilm vet jag inte om man kan kalla det för. Men det var ju helt klart en rolig liten film. Ibland blev de lite uppenbart vad som skulle hända, men oftast va de bra! Och ibland gillade jag fotot med.
×
×
 • Create New...