Jump to content

Vapen


Recommended Posts

Jag gjorde mina AK-47or i trä. klipte ut en pappers mall i rätt storlek, sedan ritade en det på en lagom stor och bred träbit,jag gav det till en som sågade ut dom med en bansåg som i sintur gav det till två som stod klara med vinkelslipar. sedan målade vi dom i svart och baserade det som skulle vara i trä.: )

Link to comment
Share on other sites

[citat=wane be bra]Jag gjorde mina AK-47or i trä. klipte ut en pappers mall i rätt storlek, sedan ritade en det på en lagom stor och bred träbit,jag gav det till en som sågade ut dom med en bansåg som i sintur gav det till två som stod klara med vinkelslipar. sedan målade vi dom i svart och baserade det som skulle vara i trä.: )[/citat]

 

Finns det bilder på resultatet?

Link to comment
Share on other sites

Jag bor just nu i vietnam och mina Ak-47 är hamma men jag ska komma hem till sommaren och då kan jag fota dom och skicka in det.(man går ju inte precis runt med ett sånt foto i plånboken) Jag ska åka hem den 13 de juni så det är inte länge till, ska göra det så fort jag kan!

Link to comment
Share on other sites

[citat=Black Star]Finns det inget företag som arbetar med att låna ut/hyra ut rekvisita, te.x vapen till filmare.[/citat]

 

Man tycker att det borde finnas. Men har tyvärr inte hört talas om något sådant i Sverige. Om någon annan vet så är jag också intresserad :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...