Jump to content

Musik till din film! Billigt/gratis.


Nilsmarcus

Recommended Posts

Hej!

 

Jag skriver otroligt mycket musik och en stor del utav den är symfonisk musik. Jag är givetvis medveten om att filmmusik och liknande ska skräddarsys till ändamålet, det är lite det som är tjusningen. Är öppen för alla möjliga projekt.

Nedanför här hittar du länkar till lite musik jag har gjort.

 

"Ghost key" -

(5:52)

 

"Don´t open it!"

(5:32)

 

"Return of the Judge"

(0:58)

 

Mer musik hittar ni på min youtube-kanal:

https://www.youtube.com/channel/UCmTbYQ-aZqQNhKQsbU41Enw/featured?view_as=subscriber

 

Kontakt: Marcussjokvisth@gmail.com

 

 

Mvh

Marcus

Link to comment
Share on other sites

Lyssnade lite på Ghost Key och Return of the judge. Jag tyckte dem var bra. Return of the judge låter som något som skulle passa i en Harry Potter film, den musiken påminde lite om Harry Potter. Har du någonsin gjort musik till en film? Själv gillar jag musiken i The Dark Knight i förhörs rummet med Jokern och Batman, det är kanske inte riktigt musik riktigt men det är ljud. Sen gillar jag Johan Falk musiken som finns på GSI och de andra filmerna. Även Harry Potter filmerna. Vilka slags musik gillar du från filmer? Till vilken typ av genre vill du göra musik? Action, Thriller? Drama?

Link to comment
Share on other sites

Hej och tack Jonas!

Nej, jag aldrig gjort musik till film, det är enbart en dröm jag har, därför är jag beredd att jobba i princip gratis. Och jag håller med dig helt om musiken i The Dark Knight-förhörscenen ( har själv hållit rätt många förhör men inget har varit så spännt) :D Men där kommer vi till att musiken ska vara skräddarsydd för scenen! Min musik är bara gjord som en lite vag showcase för att visa att jag kan komponera,ungefär.

Oh svår fråga! Det blir för mycket! Men allt började som för många med John Williams, det är så distinkt! Man hör direkt att det är han som är i farten. Han, Basil Poledouris (Conan, Starship Troopers) och Danny Elfman (A nightmare before) är väl att betrakta som husgudar.

Jag skulle vilja testa komponera till någonting animerat för då skulle man kunna gå "all in" och fläska på så mycket MEN! Det skulle vara lika intressant att komponera musiken till något avskalat drama.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...